Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΘύελλα Πύργου: Ευχές για κατάκτηση του τίτλου

Θύελλα Πύργου: Ευχές για κατάκτηση του τίτλου

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο σύλλογος του Καταραχίου
Του Πάνου Ηλιόπουλου
panosproti@gmail.com
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Θύελλα Πύργου μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, γεγονός που ταυτίζεται με την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Σ’ αυτή την πορεία άλλωστε αναφέρθηκαν όλοι οι ομιλητές, ενώ το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο για την ιστορική ομάδα του Καταραχίου και έχει να κάνει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας. Η πετυχημένη εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου έγινε στο εστιατόριο «Εν λευκώ» στην παραλία Επιταλίου, ενώ το πρόγραμμα περιείχε και βραβεύσεις.

Χαιρετισμό από τη διοίκηση
Από μεριάς της διοίκησης χαιρετισμούς απηύθυναν τόσο οι αντιπρόεδροι Σπύρος Μπλάθρας και Αντώνης Μπλάθρας καθώς και ο γεν. γραμματέας Νίκος Χηνόπουλος, καθώς ο πρόεδρος Βασίλης Φάμελος απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, με τους τρεις άνδρες να κάνουν μια αναφορά στην ιστορία της ομάδας δηλώνοντας αισιόδοξοι για την επίτευξη του φετινού στόχου, ευχαριστώντας όλους όσους βοηθούν στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Οι βραβεύσεις
Όπως αναφέραμε το πρόγραμμα περιλάμβανε και βραβεύσεις. Ειδικότερα βραβεύτηκαν οι Γιάννης Γκότση, Κώστας Μάντεσης και ο γιατρός Νίκος Δημόπουλος για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Αρκετοί οι επίσημοι
Στην εκδήλωση του Σαββάτου πέρα από την οικογένεια της Θύελλας, το παρών έδωσαν και αρκετοί επίσημοι. Ανάμεσά τους ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Νίκος Κοροβέσης, ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής καθώς και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Τζουανόπουλος. Η ΕΠΣΗ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Άρη Κουλούρη, τον Γεν. Γραμματέα Ανδρέα Γκιόκα καθώς και τον ταμία Γιάννη Προκόπο, ενώ παρέστησαν και οι Γιάννης Λαμπρόπουλος(εκπρόσωπος του Υφυπουργού Ανδρέα Νικολακόπουλου), Γιώργος Καραστέργιος(εκπρόσωπος του Βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλου) καθώς και αντιπροσωπεία του Πανηλειακού.

*Το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του «Εν λευκώ» κ. Θανάση Μπούκλη παλαιό παράγοντα της ομάδας για την προσφορά του τραπεζιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ