Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑστέρας –Βάρδα 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί

Αστέρας –Βάρδα 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ
Η πρόκριση στον τελικό περνά από το «Γ. Καλάκος»
Του Πάνου Ηλιόπουλου
panosproti@gmail.com
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν χθες στην Αμαλιάδα ο Αστέρας με τον ΠΑΟ Βάρδας στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ηλείας, με τους λογαριασμούς να είναι ανοιχτοί σχετικά με την πρόκριση στον τελικό με τους δυο μονομάχους να λύνουν οριστικά τις διαφορές τους στον επαναληπτικό στο «Γ. Καλάκος». Ο χθεσινός αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τέλους, με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στο χώρο του κέντρου.

Πιο κινητικοί οι «πράσινοι»
Στη χθεσινή αναμέτρηση της Αμαλιάδας, ο ΠΑΟΒ ήταν πιο κινητικός και αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Οι «πράσινοι» στο 8’ απείλησαν άμεσα αλλά το σουτ του Σπανού έδιωξε δύσκολα ο Θεοδωρόπουλος, ενώ στο 26’ μετά από σέντρα του Διονυσόπουλου ο Μπελιάρντι πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα αντέδρασε σωστά. Οι «βυσσινί» που ήταν ανταγωνιστικοί καθώς παρατάχθηκαν και με τους Τσίτσο, Ανδρεόπουλο απείλησαν στο 20’ αλλά το πλασέ του Ανδρεόπουλου από καλή θέση πέρασε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Νιφορόπουλου στο 38’ για τη Βάρδα. Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, ο αγώνας κύλησε στο ίδιο τέμπο με τον ΠΑΟΒ στο 50’ να χάνει μοναδική φάση αλλά το πλασέ του Κ. Τσεκούρα από καλή θέση έδιωξε δύσκολα ο Θεοδωρόπουλος, ενώ στο 90’ ένα σουτ του Κοντομίχη αντέδρασε σωστά ο τερματοφύλακας των «βυσσινί».

Με ενδιαφέρον ο επαναληπτικός
Ύστερα από το χθεσινό 0-0, ο επαναληπτικός στο «Γ. Καλάκος» αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση με την πρόκριση. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως με οποιαδήποτε νίκη θα βρεθούν στον τελικό θα τα δώσουν όλα για αυτή, απέναντι στον Αστέρα που θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη κάνοντας το διπλό.
Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Ι. Κασσιανός, Δαλαβούρας(70’ λ.τ. Νικολόπουλος), Τσίτσος, Κυριαζής, Δ. Κασσιανός, Χαραλαμπόπουλος(82’ Τσάκος), Ανδρεόπουλος(80΄ Μαργαρώνης), Κούντουρας, Ραυτόπουλος, Μπατζακόπουλος
Βάρδα: Αδ. Τσεκούρας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Διονυσόπουλος, Κάρδαρης, Κούστα, Γεωργακόπουλος(79’ Κοντομίχης), Κ. Τσεκούρας(69’ Δουλαβέρης), Σπανός, Νιφορόπουλος(62’ Λιόσης), Μπελιάρντι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ