Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ’  PLAYSPORTS: Φινάλε για τον πρώτο γύρο

Α’  PLAYSPORTS: Φινάλε για τον πρώτο γύρο

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, σε μια αγωνιστική με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στο παιχνίδι της Σπιάντζας στο οποίο παίζουν η Θύελλα με τον Αστέρα Αμαλιάδας,  ενώ ο Ξενοφώντας κοντράρεται στα Σαβάλια με τον Ολυμπιακό. Δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν την προσεχή Δευτέρα, ενώ ρεπό έχει ο Πανηλειακός . Πιο αναλυτικά:

Κυριακή

Θύελλα – Αστέρας

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, το οποίο θα διεξαχθεί  τελικά στο «Άγγελος  Αναστασόπουλος» το οποίο πρόκειται να συγκεντρώσει τα βλέμματα αρκετών θεατών αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.  Η Θύελλα που μέχρι τώρα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία βρισκόμενη στην πρώτη θέση για να στεφθεί πρωταθλήτρια Χειμώνα, αλλά για τους βαθμούς θα παραταχθεί και ο Αστέρας που βρίσκεται σε τροχιά πλέι –οφ.

Ολυμπιακός Σαβ-Ξενοφών

Μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό  του θέλει να προσθέσει ο Ξενοφώντας Κρεστένων, ομάδα που είναι αήττητη στο βαθμολογικό πίνακα και στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τους βαθμούς φυσικά επιζητά και ο Ολυμπιακός Σαβαλίων,  ο οποίος δεν διαθέτει τη δυναμική των προηγούμενων χρόνων.

Ν. Φιγαλεία- Σκουροχώρι

Βρισκόμενος στην τελευταία θέση ο Απόλλων Ν. Φιγαλείας δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες και θέλει μόνο το τρίποντο στο τελευταίο παιχνίδι  του πρώτου γύρου για να διατηρηθεί ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Σε ότι έχει να κάνει με τον Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου, πρόκειται για ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι για αυτόν και θα παλέψει για το βαθμό ή τους βαθμούς.

Δευτέρα

Αίας –Δόξα ΝΜ

Με την  ψυχολογία αρκετά ανεβασμένη μετά την πρόκριση κόντρα στον Ηλειακό Λεχαινών  ο Αίας θέλει τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να βελτιώσει τη θέση του  στο πρωτάθλημα. Για το τρίποντο θα παραταχθούν από την άλλη πλευρά και οι «μαυραετοί» καθώς θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά πλέι –οφ.

Πήγασος –Ηλειακός Λεχ

Δυο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη γήπεδο Κατσαρού. Από τη μια υπάρχει ο Πήγασος Πρασίνου που στόχο έχει την παραμονή και από την αντίπερα οι «γαλάζιοι» των Λεχαινών που βρίσκονται στην τρίτη θέση έχοντας καθαρά πρωταγωνιστικούς στόχους.

Α’  PLAYSPORTS

11η  αγωνιστική

Κυριακή

Ώρα έναρξης 15:00

Θύελλα-Αστέρας

Ολυμπιακός Σ.-Ξενοφών

Ν.Φιγαλεία-Σκουροχώρι

Δευτέρα

Ώρα έναρξης 15:00

Αίας-Δόξα ΝΜ

Πήγασος-Ηλειακός Λεχ

Ρεπό: Πανηλειακός

Η βαθμολογία

Σε δέκα     αγωνιστικές

Θύελλα                                     23

Ξενοφών                                  21

Ηλειακός Λεχ                           17

Αστέρας                                   17

Δόξα ΝΜ                                 14

Πανηλειακός                            11

Ολυμπιακός Σαβ                      9

Αίας                                         9

Σκουροχώρι                             7

Πήγασος                                  5

Ν. Φιγαλεία                              5

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ