Α’  PLAYSPORTS

Καταιγιστικός ο σύλλογος  των Κρεστένων πήρε μεγάλο διπλό στον Πύργο και οδηγεί αήττητος την κούρσα

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Θρίαμβος του Ξενοφώντα Κρεστένων χθες στο «Χαράλαμπος Βιλαέτης» στον Πύργο καθώς   επικράτησε του Πανηλειακού με το επιβλητικό 0-3, συνεχίζοντας να οδηγεί αήττητος την κούρσα στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα. Παρουσιάζοντας ένα σοβαρό και πειθαρχημένο πρόσωπο ο Ξενοφώντας κυριάρχησε κατά κράτος και δικαίως αποθεώθηκε στο τέλος από τους φιλάθλους του.  Όσον αφορά τον Πανηλειακό ήταν πολύ μέτριος και δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει.

Προηγήθηκε με Κωνσταντόπουλο

Ο χθεσινός αγώνας στον Πύργο που ξεκίνησε με 17 λεπτά  καθυστέρηση λόγω κάποιου προβλήματος με τις φανέλες, στο  πρώτο μέρος ήταν μέτριος. Ο Ξενοφώντας ήταν καλύτερος , με τις μεγάλες φάσεις να λείπουν. Οι φιλοξενούμενοι πάντως στο 19’ πήραν προβάδισμα στο σκορ 0-1 με πλασέ του Κωνσταντόπουλου εκμεταλλευόμενος πάσα του Γαλανόπουλου , ενώ στο   38’ σουτ του Γ. Δρακόπουλου από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ. Νωρίτερα και ειδικότερα στο 10’ προσπάθεια και σουτ του Παναγόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ, σε μια καλή φάση για τον Πανηλειακό. Πρέπει να τονιστεί πως στο 35’ είχε μια μικρή ένταση στις κερκίδες αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν χάρις την παρέμβαση των  ψυχραιμότερων.

Εξαιρετικό τέρμα από Διονυσόπουλο

Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο μέρος ο Ξενοφώντας ανέβασε στροφές και επικράτησε κατά κράτος, κόντρα στον  Πανηλειακό που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει. Οι φιλοξενούμενοι  στο  50’ και 52’ είχαν δυο καλές φάσεις να σκοράρουν με τον Γ. Δρακόπουλο, αλλά το 0-2 ήρθε στο 57’ χάρις σ’ ένα ψηλοκρεμαστό σουτ από τον Βαγγέλη Διονυσόπουλο τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φιλοξενούμενους. Το τέρμα αυτό ανέβασε περισσότερο τον Ξενοφώντα ο οποίος στο 70’ έφτασα μια ανάσα από το  0-3 αλλά το πλασέ του Κωνσταντόπουλου έδιωξε πάνω στη γραμμή αμυντικός.   Πέντε λεπτά πριν από το φινάλε ο Πάρης Κωνσταντόπουλος δεν αστόχησε και με δυνατό σουτ έκανε το 0-3 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Διάπλατα χαμόγελα στο φινάλε

Το φινάλε της αναμέτρησης έδωσε το έναυσμα για ξέφρενα πανηγύρια  από πλευράς Ξενοφώντα, με τους φιλάθλους του να δίνουν εντυπωσιακό παρών. Όσον αφορά τον Πανηλειακό προβληματίζει έντονα, καθώς παρουσίασε μια μέτρια εικόνα.

Πανηλειακός: Δασκαλόπουλος, Ι.Λούσκος, Μπακουλάτι, Καπετανάκης(80’ Πολυχρονόπουλος), Γ. Λούσκος, Σακέλλης(54’ Οικονομίδης),  Κόντο(54΄ Πρέντι), Παναγόπουλος, Κακόγιαννος(70’ Λαμπρόπουλος), Κανάνι(70’ Θεοδωρακόπουλος), Σέζαρ

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Γκότσης, Μπέριος, Κολόκας, Διαμαντόπουλος, Κωνσταντόπουλος(90’  Ξυνής), Κρίκος(87’ Αναμουρλίδης), Σκοζάι, Διονυσόπουλος(84’ Αστερόπουλος), Γ. Δρακόπουλος(90’ Θ. Δρακόπουλος)