Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆννα Κορτέση: «Η Ακαδημία του Αστέρα εντάσσεται στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ»

Άννα Κορτέση: «Η Ακαδημία του Αστέρα εντάσσεται στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ»

Απευθυνόμενη στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο της Ηλείας, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας για ένα ευχάριστο γεγονός το οποίο πήρε σάρκα κ οστά επί της προεδρίας μου στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Είμαι πολύ χαρούμενη που σε μικρό χρονικό διάστημα με το Δ.Σ. και τους αξιόλογους προπονητές της ακαδημίας του Αστέρα καταφέραμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας να ενταχθούμε στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ. 

Εύχομαι στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο να εκμεταλλευτεί και να αξιοποίηση στο έπακρο αυτή την ευκαιρία. 

Με εκτίμηση,

Η πρώην πρόεδρος του Α.Ο Αστέρα Αμαλιάδας

Κορτέση Άννα 

Η επιστολή της Ομάδας Εταιρικής Υπευθυνότητας ΟΠΑΠ, έχει ως εξής:

«Αγαπητή κυρία Κορτέση ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ακαδημία σας είναι μία από αυτές που εντάσσονται άμεσα στον 4ο κύκλο του προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ ο οποίος θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2026.

Κατόπιν αξιολόγησης εκατοντάδων αξιόλογων ακαδημιών από όλη τη χώρα, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως την ασφάλεια και τη υγιεινή των εγκαταστάσεων της, το επίπεδο των προπονητών της αλλά και των προπονητικών μονάδων της, τις υποστηρικτικές υποδομές της, τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και τη φιλοσοφία της, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιλογή της ακαδημίας σας.  

Οι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στοχεύει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.

Οι πυλώνες του περιλαμβάνουν ασφαλιστική κάλυψη όλων των αθλητών έως 15 ετών των συμμετεχόντων ακαδημιών, την παροχή αθλητικού υλικού, την ολιστική προπονητική εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γονέων/κηδεμόνων, την γνωριμία και διάδραση των παιδιών με πολύ σημαντικούς αθλητές, τη συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις κ.α.

Στις επόμενες ημέρες θα λάβετε email με αναλυτική περιγραφή και χρονοδιάγραμμα όλων των παραπάνω καθώς και με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να επικυρωθεί η ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών.

Σας καλωσορίζουμε και πάλι στην κοινότητα των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΑΠ και ανυπομονούμε να θέσουμε το πρόγραμμα στις υπηρεσίες και τις προτεραιότητες σας.

Συγχαρητήρια!

Με εκτίμηση

Ομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας ΟΠΑΠ». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ