Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΘύελλα –Ολυμπιακός Σαβ. 2-0: Προχωρά αήττητη

Θύελλα –Ολυμπιακός Σαβ. 2-0: Προχωρά αήττητη

Νέα νίκη για  τη Θύελλα Πύργου καθώς κέρδισε τον  Ολυμπιακό Σαβαλίων με σκορ  2-0, με τους «κυανόλευκους» να συνεχίζουν αήττητοι την εξαιρετική τους πορεία. Σε ότι έχει  να κάνει με  τους «ερυθρόλευκους» των Σαβαλίων παρατάχθηκαν με απουσίες, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα  πως δεν έχουν τη δυναμική των προηγούμενων χρόνων.   Η ομάδα της Θύελλας , προηγήθηκε στο 14΄με τον Λεονάρντο Αγκόλι, έπειτα από κάθετη πάσα του Βράπι. Η Θύελλα ανώτερη στο παιχνίδι, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, πλην ενός σουτ του Χατζηαράπη από το ύψος της περιοχής στο 50΄, το οποίο μπλόκαρε με διπλή επέμβαση ο Κουρλός. Στο 58΄ο Κώστας Ρούνης απέκρουσε πλασέ του Πεσκελίδη, ωστόσο στο 67΄ο Πεσκελίδης με πλασέ και τη βοήθεια και του δοκαριού, νίκησε τον κατά συνθήκη τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, γράφοντας το τελικό 2-0.

 Θύελλα: Κουρλός, Αποστολόπουλος (87΄ Βασιλόπουλος), Δημάκης, Καρακατσάνης, Κιάμος (60΄ Τζανέτος), Μπουρούκης, Αγκόλι, Ρούνης, Βράπι, Σταθάτος, Πεσκελίδης (76΄ Μουζάκι).

Ολυμπιακός Σ.: Φωτόπουλος (24΄ λ.τρ. Ρούνης), Μπατζαλής, Ι. Παναγιωτόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαρκόπουλος, Μπίρμπας, Α. Παναγιωτόπουλος, Κολτσίδας, Καλαντζής, Χατζηαράπης, Λιούρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ