Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑίας –Ηλειακός Λεχ.  2-1: Σπουδαία νίκη με ανατροπή

Αίας –Ηλειακός Λεχ.  2-1: Σπουδαία νίκη με ανατροπή

Μια πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αίας, καθώς  επικράτησε με 2-1 του Ηλειακού, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μουτσάι.

Αν και ο Ηλειακός προηγήθηκε στο 37΄με πλασέ του Ανδρεόπουλου έπειτα από γύρισμα του Παρασκευόπουλου, ο Αίας είχε τις απαντήσεις στην επανάληψη, ώστε να κάνει μια μεγαλοπρεπή ανατροπή. Ένας Αίας ο οποίος στο πρώτο μέρος είχε δυο καλές στιγμές με τον Νικολόπουλο, με τη δεύτερη να χρειάζεται ο Καλογερόπουλος να διώξει πάνω στη γραμμή.
Στο 60΄ο προωθημένος Πανόπουλος, έπειτα από μια στατική φάση, με διάρκεια μέσα στην περιοχή, νίκησε τον Αντωνόπουλο και έγραψε το 1-1. Ο Ηλειακός βγήκε μπροστά να πιέσει και χρειάστηκε στο 64΄η επέμβαση του Ψυχογιού για να κρατήσει το 1-1 σε προσπάθεια του Καλογερόπουλου. Για να φτάσουμε στο 85΄, οπότε και ο Μουτσάι πήρε από αριστερά τη μπάλα και με μια υπέροχη κίνηση και πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στον Αίαντα.

Αίας: Ψυχογιός, Γιούλης, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Ηλιάκης, Γκίνης, Μαργαρίτης (46΄λ.τ.Παναγιωτόπουλος), Μένα, Τζουβάνι (85΄Μπινιάρης), Νικολόπουλος, Μουτσάι.
Ηλειακός: Α. Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κόστα, Μουσερής, Τσακοπιάκος, Μάης, Αντωνόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπασωτηρίου, Χ. Κουτσιγιαννόπουλος, Ανδρεόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ