Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΘύελλα –Αίας   4-1: Άνετη επικράτηση

Θύελλα –Αίας   4-1: Άνετη επικράτηση

Α’  PLAYSPORTS

Υψηλές πτήσεις για την ομάδα του Πύργου

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Καράμπελα που σημείωσε τρία τέρματα, η Θύελλα Πύργου  επικράτησε του Αίαντα Γαστούνης με σκορ 4-1 με την ομάδα του Πύργου να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και σε απόσταση αναπνοής από την  κορυφή. Όσον αφορά τον Αίαντα παρουσίασε μέτριο πρόσωπο και καλείται άμεσα ν’ ανεβάσει στροφές καθώς στα τέσσερα παιχνίδια, έχει  τρεις ήττες και μια νίκη.

Βροχή τα  γκολ στην αρχή

Στο χθεσινό ματς στο «Άγγελος Αναστασόπουλος» της Σπιάντζας, η Θύελλα άνοιξε το σκορ   στο 7’ με τον Καράμπελα 1-0, ενώ στο 9’ μετά από πάσα του  Αγκόλι  ο Μπουρούκης με σουτ διεύρυνε το σκορ κάνοντας το  2-0. Οι «κόκκινοι» της Γαστούνης  στο  14’  μείωσαν σε 2-1 με απευθείας κόρνερ του Γκίνη, αλλά η ομάδα του Πύργου  στο 17’  σημείωσε και τρίτο τέρμα 3-1 με πέναλτι του Καράμπελα το οποίο κέρδισε  ο ίδιος.   Όσον αφορά το δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με  τη Θύελλα στο 56’ να σημειώνει το  4-1 με  τον Καράμπελα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε πάσα του Αγκόλι σφραγίζοντας έτσι μια πολύ μεγάλη νίκη.

Θύελλα: Κουρλός, Βράπι(55’ Κιάμος),  Δημάκης,  Καρακατσάνης, Τεκερλέκης,  Ρούνης(46’ Αποστολόπουλος),  Σταθάτος(80’ Παπαδόπουλος),  Δημόπουλος,  Καράμπελας(70’ Λειβαδίτης),   Αγκόλι,  Μπουρούκης(80’ Βασιλόπουλος)

Αίας: Ψυχογιός,   Γιούλης(44’ λ.τ Μπινιάρης),  Κολοτούρος,  Γκίνης(63’  Λούρμπας), Θ. Νικολόπουλος,  Μαργαρίτης, Παναγιωτόπουλος(55’ Ηλιάκης),  Πανόπουλος,  Μουτσάι, Δ. Νικολόπουλος, Μένα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ