Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑ’  PLAYSPORTS: Οδηγεί την κούρσα ο Ηλειακός Λεχαινών

Α’  PLAYSPORTS: Οδηγεί την κούρσα ο Ηλειακός Λεχαινών

Ευρεία νίκη 6-1 επί του Λευκού Αστέρα Σκουροχωρίου  και  3Χ3 στο  πρωτάθλημα

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ηλειακός Λεχαινών  μετά την ευρεία νίκη απέναντι στον Λευκό Αστέρα Σκουροχωρίου με σκορ 6-1, με τους «γαλάζιους» να προχωρούν στο πρωτάθλημα χωρίς απώλειες έχοντας τρεις νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήκου, δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Λευκό Αστέρα, ο οποίος μπήκε με την κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη νίκη του Αίαντα, στη συνέχεια όμως δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση στην ποιότητα των γηπεδούχων. Ο Λευκός Αστήρ, άνοιξε το σκορ στο 10΄με τον Τσουραμάνη, αλλά από εκεί και πέρα, ο Ηλειακός ανέβασε στροφές. Έφερε αρχικά το παιχνίδι στα ίσα στο 17΄με τον Χάρη Κουτσογιαννόπουλο. Στο 27΄ο Ανδρεόπουλος έκανε το 2-1. Στο 43΄ο Λευκός Αστήρ έμεινε και με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο  Παπαγεωργίου σε  μια κρίσιμη χρονικά στιγμή του ματς. Το δεύτερο μέρος ανήκει στον Ηλειακό, ο οποίος στο 56΄με τον Ανδρεόπουλο έκανε το 3-1 και στο 62΄με τον Θανάση Αντωνόπουλο  το 4-1. Είχε και συνέχεια στα γκολ, όταν στο 72΄ο Γιάννης Παρασκευόπουλος έκανε το 5-1 και το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 75΄ο Μουσερής.

Ηλειακός: Α. Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος (73΄Τσαντίλης), Γαργαρώνης (54΄Παπασωτηρίου), Δούλος (73΄Κοντός), Τσακοπιάκος, Ανδρεόπουλος, Μπαρδούσης, Σταματόπουλος, Χ. Κουτσογιαννόπουλος (73΄Μουσερής), Μάης, Θ. Αντωνόπουλος (62΄Καλογερόπουλος).

Λευκός Αστήρ: Βυθούλκας, Τσουραμάνης (55΄Τζέμος), Δ. Σταματελάτος (70΄Ζέρβας), Κ. Κύτταρης (80΄Ν. Σταματελάτος), Βασιλακόπουλος (46΄Σακέλλης), Χ. Κύτταρης, Παπαγεωργίου, Βαγγόπουλος, Τσαγκάρης, Μακρής (65΄Νικολόπουλος), Τραμπαδώρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ