Γιάννης Ιωαννίδης: «Γεννήθηκε για να μείνει αθάνατος» – Ράγισαν καρδιές στην επιμνημόσυνη δέηση του «ξανθού»

481

Η τρεμάμενη φωνή της κόρης του σπουδαίου προπονητή, οι στίχοι της αγαπημένης του Μαρινέλλας και η σύζυγός του Γιούλα που ήταν στο πλευρό του «τις οργανές νύχτες της ήττας», όπως είπε ο Δημήτρης Καρύδας – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ράγισαν καρδιές στην επιμνημόσυνη δέηση του Γιάννη Ιωαννίδη που έλαβε χώρα σήμερα νωρίς το μεσημέρι σε εκκλησία της Βούλας. Οι μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ έδωσαν το «παρών» τιμώντας τον τεράστιο «ξανθό», ενώ όλοι τους συμφώνησαν πως θα μείνει «αθάνατος» μέσα από την σπουδαία δουλειά και τις επιτυχίες του.

«Κοουτσάρα μου, το παιχνίδι δεν τελείωσε ακόμα, πήρες τάιμ άουτ για να συνεχίσεις στα ουράνια γήπεδα», ανέφερε η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, Ελένη-Θεοδώρα, η οποία του αφιέρωσε και ένα τραγούδι της αγαπημένης του πατέρα της, Μαρινέλλας. «Ο Γιάννης γεννήθηκε, μεγάλωσε και έφυγε και ήταν πλασμένος για ένα πράγμα. Για κάτι που είναι λίγοι σε αυτή τη ζωή. Να μείνει αθάνατος», είπε ο στενός του φίλος και δημοσιογράφος Δημήτρης Καρύδας.

Ο «ξανθός», ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες του Άρη και του Ολυμπιακού τη δεκαετία του ’80 και του ’90, άφησε την τελευταία πνοή του έπειτα από μάχη με προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια. Ο Γιάννης Ιωαννίδης αν και είχε καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και συνέδεσε το όνομά του με τον Άρη έμενε μόνιμα στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του και την κόρη τους.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο protothema.gr