Έρχεται το 2o Run ΠΥΡΓΟΣ – ΚΑΤΑΚΟΛΟ

118

1η Οκτωβρίου με τρεις διαδρομές

-Ολοκληρώνονται την Παρασκευή οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής

Η διοργάνωση που έδωσε χρώμα και χαρά στην πόλη του Πύργου επιστρέφει την 1η Οκτωβρίου με το 2ο Run Πύργος – Κατάκολο με συνολικά τρεις αγώνες 13 χλμ., 7,5 χλμ. και 1,5 χλμ. και πολλές παράλληλες δράσεις. Οι αιτήσεις γίνονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά στη σελίδα: www.pirgosathleticevents.gr και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 22/9.

Την αθλητική δράση διοργανώνει ο Δήμος Πύργου, το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τους αθλητικούς συλλόγους «Γ.Σ Άθληση Πύργου», «Α.Σ Αίολος» και «Νέος Ατρόμητος Λαστείκων», καθώς και με την υποστήριξη τοπικών φορέων και συλλόγων.

 – Παράλληλα, την ίδια ημέρα Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν και αγώνας δρόμου και δυναμικού βαδίσματος 7,5 χλμ, στη διαδρομή Άγιος Ιωάννης – Κατάκολο και αγώνας δρόμου 1,5 χλμ για παιδιά Δημοτικού,Γυμνασίου και Λυκείου, στο λιμάνι του Κατακόλου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι ως εξής:  

 * ΔΡΟΜΟΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 13 ΧΛΜ

Ώρα Εκκίνησης:  09:30

Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Δικαστηρίων ( Πύργος)  

Τερματισμός: μαρίνα Κατακόλου

Δικαίωμα συμμετοχής: Όσοι έχουνσυμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή και ανήλικοι αθλητές από 15-18 ετών με γονική συγκατάθεση.

 * ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 7,5 ΧΛΜ

Ώρα Εκκίνησης: 10:00

Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Αγίου Ιωάννη

Τερματισμός: μαρίνα Κατακόλου

Δικαίωμα συμμετοχής: Όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Μπορούν επίσης να λάβουν μέρος και παιδιά αρκεί να συνοδεύονται από κηδεμόνα-ες και να υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση.   

 * ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ 1,5 ΧΛΜ

Ώρα Εκκίνησης:  11:00

Σημείο Εκκίνησης:  Πλατεία Αγίου Νικολάου Κατάκολο

Τερματισμός: μαρίνα Κατακόλου(δια μέσου της κεντρικής οδού- προβλήτα λιμανιού)

Δικαίωμα συμμετοχής:Όσα παιδιά έχουν συμπληρώσει το 6ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν ξεπεράσει το 18ο έτος. Μπορούν επίσης να λάβουν μέρος και γονείς – κηδεμόνες που θα συνοδεύουν τα παιδιά.   

  •   Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες, όπως για τη λειτουργία της Γραμματείας για την παραλαβή των φακέλων των αθλητών καθώς και την αναχώρηση των λεωφορείων μεταφοράς αθλητών, στη διεύθυνση pirgosathleticevents.gr