Βίντεο: Εκτός εαυτού ο Νόβακ Τζόκοβιτς – Εξοργίστηκε με θεατή στο US Open

52

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς άστραψε και βρόντηξε στο στάδιο Άρθουρ Άσε. Ο Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης εξοργίστηκε στο US Open όταν ένας οπαδός φώναξε “Έξω!” κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αμερικανό Taylor Fritz, με αποτέλεσμα να χάσει την συγκέντωσή του αλλά και τον πόντο.

Ο Τζόκοβιτς φάνηκε να φωνάζει σε κάποιον στο δικό του κουτί καθώς το ξέσπασμα τον έκανε να παραχωρήσει το breakpoint. Ο Σέρβος σταρ συνέχισε να νικήσει τον Νο. 9 της κατάταξης με 6-1, 6-4, 6-4 — αφού ζήτησε από τον εν λόγω οπαδό να απομακρυνθεί.

«Ήταν στην πραγματικότητα στο κουτί όπου βρίσκονταν μερικοί από τους φίλους μου. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο τύπος. αλλά ναι, ήμουν αρκετά ενοχλημένος από αυτόν σε εκείνο το σημείο. Επικοινωνούσα με τους φίλους μου για να συνομιλήσω μαζί του», γέλασε ο Τζόκοβιτς.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ο κόσμος θέλει να μπει σε αυτό, γιατί σημαίνει ότι ο αγώνας είναι ενδιαφέρον, ότι θέλει να είναι μέρος του, ότι διασκεδάζει. Στο τέλος της ημέρας, πληρώνουν για να έρθουν να σε δουν να παίζεις, οπότε προσπαθούμε να κάνουμε μια παράσταση. … Μερικές φορές [μπορούν] να έχουν μια αλληλεπίδραση με τον παίκτη, όπως αυτός ο τύπος. Λυπάμαι γι ‘αυτόν, αλλά ήταν πραγματικά ενοχλητικός σε εκείνο το σημείο».

enikos.gr