Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Ανανέωσε και ο Μπίσσα

ΠΑΟ Βάρδας: Ανανέωσε και ο Μπίσσα

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας, καθώς οι «πράσινοι» ανανέωσαν και με τον Θανάση Μπίσα, ενώ στο πόστο του φυσικοθεραπευτή συνεχίζει ο Χαράλαμπος Κοντάνας. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε πως την  προσεχή Δευτέρα 7 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ηλία Φωτόπουλου.

Ο Θανάσης Μπίσσα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Μπίσα. 

Ο 28χρονος Αχαιός εξτρέμ θα παίξει στην ομάδα μας για τρίτη συνεχή σεζόν. Έχει εμπειρία από την Γ΄ Εθνική, έχοντας παίξει σε αυτή με την ομάδα μας τη σεζόν 2021-2022, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης με ιδιαίτερη επιτυχία σε Πάμισο, Ρόδο, ΑΟ Πυλίου Κω και Πόρο. Την περασμένη σεζόν με 14 γκολ και πολλές ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της “Μπάρτσα” στην Γ’ Εθνική. Είναι η 13η ανανέωση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν. 

Θανάση Μπίσα ευχόμαστε να έχεις μια δημιουργική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες.

Ο Χαράλαμπος Κοντάνας. 

O ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει πως για τρίτη διαδοχική αγωνιστική χρονιά φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας θα είναι ο Χαράλαμπος Κοντάνας. 

Ο Κοντάνας την προηγούμενη σεζόν διετέλεσε και ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Α1 Ηλείας και μάλιστα σκόραρε 4 φορές σε 9 συμμετοχές! Παρά το γεγονός ότι έχει αποδειχτεί… δεινός σκόρερ, στην “Μπάρτσα” της Γ΄ Εθνικής καλείται να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον απαιτητικό τομέα της φυσιοθεραπείας! 

Χαράλαμπε, ευχόμαστε να έχεις ο ίδιος υγεία αλλά και να… προσφέρεις υγεία στους ποδοσφαιριστές μας!

Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία

Στο μεταξύ την προσεχή Δευτέρα Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΟΒ, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ηλία Φωτόπουλου και του γυμναστή Γιάννη Παναγιωταρόπουλου.  Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας και καθημερινά η ομάδα θα γυμνάζεται στο βοηθητικό γήπεδο της Μανωλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ