Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑπό τον Αστέρα Αμαλιάδας στην Κ15 της ΑΕΚ ο Κουμουκέλης!!

Από τον Αστέρα Αμαλιάδας στην Κ15 της ΑΕΚ ο Κουμουκέλης!!

Τεράστιο βήμα στην καριέρα του 14χρόνου Παναγιώτη Κουμουκέλη από τα Σαβάλια,  καθώς εντάχθηκε και επίσημα στην Κ15 της ΑΕΚ. Ο εν λόγω παίκτης κινείται στη θέση του αριστερού μπακ – χαφ είχε ενταχθεί στην Κ13 των «κιτρινόμαυρων» και ύστερα από  δυο χρόνια σκληρής δουλειάς, εντάχθηκε στην Κ15.  Η Ακαδημία του Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση για την σπουδαία αυτή εξέλιξη, όπου  αναφέρει τα εξής: «Πριν από 8 χρόνια ένα συνεσταλμένο και λιγομίλητο παιδί, με χαμηλό βλέμμα πέρασε την πόρτα της Ακαδημίας μας. Στις προπονήσεις και τους αγώνες αυτό το ταλαντούχο παιδί μεταμορφωνόταν σε έναν γίγαντα με αστείρευτες δυνάμεις, μεγάλο πάθος και πολλή όρεξη για να μάθει από τους προπονητές του, οι οποίοι δεν είχαν καμία αμφιβολία για το ταλέντο του. Ένα παιδί που σέβεται πάντα τους προπονητές, του συμπαίκτες, τους αντιπάλους του, δεν δημιουργεί ποτέ κανένα πρόβλημα και ο χαρακτήρας του είναι κόσμημα για την οικογένειά του και την Ακαδημία μας.

Αυτό το παιδί, ο Παναγιώτης Κουμουκέλης, μετακομίζει στην Αθήνα, θα ανήκει στην Κ15 της ΠΑΕ ΑΕΚ και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League. Μετά από 2 χρόνια συνεχούς παρακολούθησης από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ξεπερνώντας όλα τα στάνταρ που αυτοί έχουν και βλέποντας το πηγαίο ταλέντο, του δίνουν την ευκαιρία να παλέψει για τα όνειρά του. Παίζοντας με την Κ13 και την Κ14 της ΑΕΚ και ακολουθώντας το πρόγραμμα προπονήσεων της Ακαδημίας μας τα κατάφερε. Οι προπονητές του στην Ακαδημία μας Λύσανδρος Τζαβάρας, Δημήτρης Αρβανίτης, Ερνέστο Λυμπέρης και Φίλιππος Μαρκόπουλος, του εύχονται πάνω από όλα υγεία, θα είναι πάντα δίπλα του και είναι σίγουροι ότι θα πετύχει τον στόχο του.

Η Ακαδημία μας με προγραμματισμό και μεθοδολογία θα συνεχίσει το έργο της και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι ήδη παρακολουθούνται από μεγάλες ΠΑΕ. Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη και την οικογένειά του».  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ