Κόροιβος: «Δύναμή μας ο κόσμος μας»

148

Οι διοικούντες τον Κόροιβο, μετά την έλευση του καταξιωμένου προπονητή, Δημήτρη Λιόγα, στόχος είναι από κοινού να χτίσουν μια ανταγωνιστική ομάδα και συνάμα ευελπιστούν στην ενεργοποίηση περισσότερων φίλων γύρω από τον Κόροιβο ενόψει του νέου πολύ ανταγωνιστικού όσο και δύσκολου πρωταθλήματος της Elite League. «Όλοι μαζί φίλαθλοι, χορηγοί, διοίκηση, προπονητές, “θα χτίσουμε” την επόμενη ημέρα του Κοροίβου», καταλήγει η ανακοίνωση του τμήματος.

H ανακοίνωση του Κοροίβου αναφέρει:

2022-2023

Η αγωνιστική περίοδος 2022-2023 μπήκε ήδη στο αρχείο της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ και ο Α.Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ κατάφερε με υπερβάσεις, κόπο, αγωνία, συγκινήσεις και κύρια συλλογικότητα να πετύχει το στόχο του.

Εκπληρώνοντας τον βασικό του στόχο που ήταν η είσοδος στα πλέι-οφ της Elite League ο σύλλογος έκανε κι ένα βήμα παραπάνω φτάνοντας μια νίκη απόσταση από το Final-4 της διοργάνωσης.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό αν ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ δεν είχε συμπαραστάτες του σε αυτή την διαδρομή στο ελληνικό μπάσκετ όλους εσάς.

Όλους τους φιλάθλους της ομάδας, τους πολύτιμους χορηγούς της, και όσους στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια.

Το μοντέλο που ακολουθεί ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια, είναι το μοντέλο της συμμετοχής πολλών ανθρώπων, χορηγών, φορέων και είναι αυτό που δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να βρίσκεται για δυο σχεδόν δεκαετίες στις εθνικές κατηγορίες και στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

Δεν είναι εύκολο, ούτε αυτονόητο κάτι τέτοιο.

Η δύναμη του ΚΟΡΟΙΒΟΥ είναι ο κόσμος του.

2023-2024

Με γνώμονα αυτή την βασική αρχή, της πολυ-συμμετοχικότητας, η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την νέα αγωνιστική χρονιά 2023-2024. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πρώτη κίνηση της ήταν η πρόσληψη του προπονητή Δημήτρη Λιόγα. Ένας έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής σε συνεργασία με την διοίκηση έχει αναλάβει την σύνθεση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς και να χτίσουν μαζί μία αγωνιστική ομάδα, σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα τα οποία έχουν προϋπολογιστεί. Παράλληλα η διεύρυνση, η συμμέτοχη, η ενεργοποίηση περισσότερων φίλων της ομάδας γύρω από αυτή, είναι ακόμα ένας από τους φετινούς στόχους. Το νέο πρωτάθλημα της Elite League αναμένεται να είναι περισσότερο ανταγωνιστικό, πιο θεαματικό, και σαφώς πιο δύσκολο. «Όλοι μαζί φίλαθλοι, χορηγοί, διοίκηση, προπονητές, “θα χτίσουμε” την επόμενη ημέρα του ΚΟΡΟΙΒΟΥ».