Επειός Ήλιδας: Δυναμική παρουσία στην πιο μαζική γιορτή κολύμβησης σε επίπεδο βετεράνων

151

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, 487 αθλητές από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters στο ΟΑΚΑ. Μια γιορτή της κολύμβησης, η οποία ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής, γύρω στις 8π.μ. και ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Ο Επειός Ήλιδας, ήταν παρών στη μεγάλη αυτή γιορτή, την πολυπληθέστερη διοργάνωση όλων των εποχών. Μια διοργάνωση, στην οποία πρώτευσε και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, στον οποίο μετείχε η Ηλεία στην καταγωγή Μαρία Καλογεροπούλου, προπονήτρια του Επειού Ήλιδας. Η Καλογεροπούλου, κατέκτησε οκτώ μετάλλια, τέσσερα χρυσά σε ατομικό επίπεδο, 50μ. και 100μ. ελεύθερο, 50μ. και 100μ. πρόσθιο, με πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πρόσθιου στιλ, στην ηλιακή κατηγορία 50-54 ετών. Επίσης κατέκτησε ακόμα τέσσερα μετάλλια σε ομαδικό επίπεδο, στις σκυταλοδρομίες.

Όπως προαναφέραμε, ο Επειός είχε δυναμική παρουσία στους αγώνες αυτούς.

Ο Βασίλης Καλογερόπουλος, κατέκτησε την 1η θέση στα 50μ. πρόσθιο, τη 2η θέση στα 100μ, πρόσθιο, την 4η στα 50μ. πεταλούδα και την 5η θέση στα 200μ. μικτή ατομική.

Ο Πραξιτέλης Αναστασόπουλος, κατέλαβε την 7η θέση στα 50μ., την 7η θέση στα 200μ. και την 8η θέση στα 100μ. ελεύθερο. Παρότι προερχόταν από τραυματισμό συμμετείχε κανονικά στους αγώνες.

Ο Ελευθέριος Μπόκαρης, κατέλαβε την 6η θέση στα 50μ. και την 7η θέση στα 100μ. Πρόσθιο

Ο Δημήτρης Κοσμόπουλος, κατέλαβε την 9η θέση στα 50μ. ελεύθερο, τη 10η θέση στα 100μ. ελεύθερο και την 11η θέση στα 50μ. πρόσθιο. Στα αγωνίσματα της σκυταλοδρομίας ο Επειός Ήλιδας κατέλαβε την 7η θέση στο αγώνισμα 4Χ50 μικτής ομαδικής ανδρών και την 8η θέση στο αγώνισμα 4Χ50 ελεύθερο ανδρών. Συνολικά ο ηλειακός σύλλογος, συγκέντρωσε 41 βαθμούς.

Ο Επειός Ήλιδας, συγχαίρει τους αθλητές του για τις εμφανίσεις τους, καθώς και την προπονήτριά των νεότερων αθλητών μας, Μαρία Καλογεροπούλου, για τα οκτώ μετάλλια που κατέκτησε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.