Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Μια ανάσα από τη Γ’ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Μια ανάσα από τη Γ’ Εθνική

Με προσοχή και σοβαρότητα πηγαίνουν την Κυριακή  στα Φιλιατρά οι «πράσινοι»

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Γ’ Εθνική μετά από ένα χρόνο απουσίας βρίσκεται ο ΠΑΟ Βάρδας, μετά το προχθεσινό μεγάλο διπλό στη Λακωνία απέναντι στον Αμυκλιακό με σκορ 0-3. Ειδικότερα οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον σε θέση οδηγού αήττητοι έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία και μόνο αν έρθουν τα πάνω – κάτω δεν θα πανηγυρίσουν την άνοδο.

Ηλίας Φωτόπουλος : «Κυμανθήκαμε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης…»

Η εικόνα στο ματς της Τετάρτης στη Λακωνία άφησε ικανοποιημένο και τον τεχνικό του ΠΑΟ Βάρδας Ηλία Φωτόπουλο που δήλωσε : «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι γεγονός ότι μπήκαμε κάπως μουδιασμένα. Ο αντίπαλος πήγε να μας αιφνιδιάσει. Ωστόσο προϊόντος του χρόνου, πήραμε τον έλεγχο και πιάσαμε την απόδοση που έχουμε συνηθίσει φέτος να πιάνουμε. Σημειώσαμε τρία γκολ, είχαμε τέσσερα δοκάρια και εν γένει, πιστεύω ότι το σκορ, το οποίο θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας της Βουπρασίας που  ενόψει της συνέχειας ήταν ξεκάθαρος : «Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι θεωρητικά δεν έχουμε ακόμα εξασφαλίσει την άνοδο και ότι στα Πλέι Οφ δεν επιτρέπεται η χαλάρωση καθώς όλα μπορεί να ανατραπούν. Και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, όπου τα περιθώρια στενεύουν, πρέπει να μείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Σίγουρα βρισκόμαστε πολύ κοντά, όμως πρέπει και να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας. Όπως και σήμερα πήγαμε για τη νίκη, έτσι θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΒ.

Εστιάζει σε Εράνη

Οι πρωταθλητές Ηλείας έχουν αφήσει πίσω τους το ματς στη Λακωνία και κινούνται στους ρυθμούς του κυριακάτικου νέου εκτός έδρας αγώνα αυτή τη φορά στη Μεσσηνία και ειδικότερα στα Φιλιατρά κόντρα στην τοπική Εράνη. Στην τελευταία τους έξοδο για φέτος  η «Μπάρτσα» στοχεύει στο τρίποντο με το οποίο θα εξασφαλίσει την άνοδο ενώ και η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που βολεύει ξεκάθαρα την ομάδα της Βάρδας, κόντρα στην Εράνη που «καίγεται» και όπως όλα δείχνουν θα παλέψει  για την τρίτη θέση με τον Παλληξουριακό. Η «Μπάρτσα» από τη μεριά της θέλει να διατηρήσει το αήττητο, ενώ από μια πρώτη ματιά ιδιαίτερα  αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να υπάρχουν.

Πλέι  οφ ανόδου /5η αγωνιστική

Αποτελέσματα

Αμυκλιακός – ΠΑΟ Βάρδας                            0-3                  

Λεωνίδιο – ΑΟ Λεβάντε                                 6-2

Παναιγιάλειος – Παλληξουριακός                 0-0

Ρεπό: Εράνη

Η βαθμολογία

Σε πέντε   αγωνιστικές

Βάρδα                                     10

Παναιγιάλειος                        10

Παλληξουριακός                    7

———————————————

Εράνη                                      6

Αμυκλιακός                             6

Λεωνίδιο                                 3

Λεβάντε                                  1

Η επόμενη αγωνιστική(Προτελευταία)

 αγωνιστική

Εράνη – ΠΑΟ Βάρδας

Παναιγιάλειος – Αμυκλιακός

Παλληξουριακός – ΑΟ Λεβάντε

Ρεπό: Λεωνίδιο

Η τελευταία

 αγωνιστική

ΠΑΟ Βάρδας – Παναιγιάλειος

Εράνη – Παλληξουριακός

Αμυκλιακός – Λεωνίδιο

Ρεπό: ΑΟ Λεβάντε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ