Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΒάρδα – Παλληξουριακός 2-1: Πλησιάζει στο στόχο

Βάρδα – Παλληξουριακός 2-1: Πλησιάζει στο στόχο

Πλέι  οφ ανόδου

Σπουδαία νίκη για τους «πράσινους» της Βουπρασίας  που βρίσκονται αήττητοι στη δεύτερη θέση

Η επιτυχία αφιερώνεται στον Γιώργο Γούρμο

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Σπουδαία επιτυχία για τον ΠΑΟ Βάρδας ο οποίος κέρδισε τον Παλληξουριακό με σκορ 2-1, αποτέλεσμα που φέρνει τους πρωταθλητές Ηλείας στη δεύτερη θέση με τον στόχο της ανόδου  στη Γ’ Εθνική να είναι πλέον ορατός. Σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η «Μπάρτσα» έφτασε δίκαια στη νίκη κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Ληξουρίου, με την επιτυχία να αφιερώνεται στον Γιώργο Γούρμο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και στον ΠΑΟΒ τον περιμένουν να επιστρέψει  σύντομα στο «Γ. Καλάκος».

Γκολ με το καλημέρα

Οι «πράσινοι» της Βουπρασίας που ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο, ξεκίνησαν αρκετά δυνατά και αφού στο 2’ έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Μπίσα στο 5’ άνοιξαν το σκορ. Σκόρερ ο Μαρκόπουλος με κεφαλιά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σέντρα σε φάουλ του Γ. Πολίτη. Το τέρμα αυτό επέφερε ικανοποίηση, με τον ΠΑΟΒ να ελέγχει το παιχνίδι χωρίς πάντως να έχει άλλη μεγάλη φάση μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, στο 50’ ο Λαθύρης απείλησε αλλά σε προσπάθεια του αντέδρασαν αμυντικοί, με τη Βάρδα στο 63’ να κάνει το 2-0. Σκόρερ ο Λαθύρης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε πάσα του Μικελάτου και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Σκάρπο. Η ομάδα του Ληξουρίου στο 73’ μείωσε σε 2-1  με ωραίο σουτ του Μπράτι, στη μοναδική καλή φάση για την ομάδα από την ΕΠΣ Κεφαλονιάς.

Χαμηλοί οι τόνοι ενόψει της συνέχειας

Το φινάλε του αγώνα επέφερε χαμόγελα στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας, καθώς οι «πράσινοι» συνεχίζουν αήττητοι και με εφτά βαθμούς βρίσκονται στη δεύτερη θέση.  Το κλίμα ήταν πανηγυρικό στα αποδυτήρια, καθώς και στις κερκίδες με τον κόσμο να δηλώνει παρών σε μια κρίσιμη στιγμή των πλέι – οφ.  Από σήμερα πάντως  τα κεφάλια μέσα καθώς στο επίκεντρο βρίσκονται τα δυο απανωτά εκτός έδρας ματς με Αμυκλιακό και Εράνη, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μάχη της ανόδου.

Βάρδα: Τσεκούρας, Παρασκευόπουλος(86’ Διονυσόπουλος), Μηλαδόπουλος, Μαρκόπουλος, Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Λιόσης, Αντωνόπουλος(74’ Παλούμπης),  Μπίσσα, Λαθύρης(90’ Πλαστουργός), Μικελάτος

Παλληξουριακός: Σκάρπος, Πολυδωράτος, Γιάζερμπανκ, Μαλλιώρης, Λυκούδης, Κουκοβίνος, Αντωνάτος(57’ Ακριστινέι),  Μπράτι, Χατζηάϊ(46’ Λούλουδας), Λεπενιώτης, Κουλούρης

Πλέι  οφ ανόδου /4η αγωνιστική

Αποτελέσματα

ΑΟ Λεβάντε – Παναιγιάλειος                         1-4

ΠΑΟ Βάρδας – Παλληξουριακός                   2-1

Λεωνίδιο – Εράνη                                          1-4

Ρεπό: Αμυκλιακός

Η βαθμολογία

Σε τέσσερις   αγωνιστικές

Παναιγιάλειος                        9

Βάρδα                                     7

Εράνη                                      6

————————————————

Αμυκλιακός                             6

Παλληξουριακός                    6

Λεβάντε                                  1

Λεωνίδιο                                 0

Η επόμενη

Αμυκλιακός – ΠΑΟ Βάρδας

Λεωνίδιο – ΑΟ Λεβάντε

Παναιγιάλειος – Παλληξουριακός

Ρεπό: Εράνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ