Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάChampions League, Μίλαν-'Ιντερ 0-2: Πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και βλέπει τελικό -...

Champions League, Μίλαν-‘Ιντερ 0-2: Πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και βλέπει τελικό – Δείτε τα γκολ

Ο εμφύλιος του Μιλάνου, στα ημιτελικά του Champions League, βάφτηκε στα χρώματα των νερατζούρι που μέχρι το 15′ είχαν πετύχει δύο γκολ, είχαν ένα δοκάρι και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους

Οι παραδόσεις γίνονται για να σπάνε. Μια από αυτές έλεγε ότι, σε τέσσερις αναμετρήσεις μεταξύ Μίλαν και Ίντερ σε επίπεδο Champions League, οι Ροσονέρι ήταν αήττητοι (δύο νίκες – δύο ισοπαλίες), μετρώντας και δύο προκρίσεις.

Οι Νερατζούρι, όμως, φάνηκαν συνεπείς στο ραντεβού τους με την… ανατροπή της ιστορίας. Χάρη σε ένα ονειρικό ξεκίνημα (2-0 στο 11’!), η Ίντερ νίκησε την τυπικά γηπεδούχο Μίλαν (2-0 και το τελικό σκορ) και έκανε άλμα πρόκρισης στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, αν και βεβαίως θα πρέπει πρώτα να σφραγίσει την πρόκριση (πρώτη μετά από 13 χρόνια), στην ρεβάνς με αυτή γηπεδούχο (Τρίτη 16/05, 22:00).

Ο Ραφαέλ Λεάο, ο οποίος φέρεται τις τελευταίες ώρες να συμφώνησε για νέο συμβόλαιο έως το 2028, δεν ξεπέρασε εγκαίρως τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής των Ροσονέρι, με τον Στέφανο Πιόλι να ξεκινάει με τον Αλέξις Σαλεμάκερς στην μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Ολιβιέ Ζιρού.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών ο Σιμόνε Ιντσάγκι στους Νερατζούρι, προτίμησε τον Χακάν Τσαλχάνογλου αντί του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς στην μεσαία γραμμή, με τον Έντιν Τζέκο (και όχι τον Ρομελού Λουκάκου) ως παρτενέρ του Λαουτάρο Μαρτίνες στην επίθεση.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.protothema.gr/sports/article/1369556/champions-league-milan-ider-0-2-petuhe-ton-apoluto-aifnidiasmo-kai-vlepei-teliko-deite-ta-gol/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ