Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ:Η ώρα της προημιτελικής φάσης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ:Η ώρα της προημιτελικής φάσης

Διεξάγονται σήμερα οι τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Ημέρα κυπέλλου η σημερινή καθώς διεξάγονται οι τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις, με τους νικητές να προκρίνονται αυτομάτως στα ημιτελικά καθώς τα παιχνίδια είναι νοκ – άουτ και ξεκινούν στις 4:30 το απόγευμα. Όσον αφορά το τέταρτο ζευγάρι, ο Αλφειός Επιταλίου έχει ήδη προκριθεί και περιμένει  έναν εκ των Θύελλα – Πανηλειακού. Για σήμερα τώρα : 

Σκουροχώρι – Ν. Φιγαλεία

Με ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι του Σκουροχωρίου, με τον Λευκό Αστέρα να έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά του θεσμού και στο Σκουροχώρι δεν θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη. Όσον αφορά τον Απόλλων Ν. Φιγαλείας, χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα προσπαθήσει για την πρόκριση.

Βάρδα – Τραγανό

Πέρα από την κατάκτηση του  πρωταθλήματος ο ΠΑΟ Βάρδας ενδιαφέρεται όσο τίποτα άλλο να συνεχίσει και στο θεσμό του κυπέλλου. Για να συμβεί αυτό, καλείται σήμερα να προσπεράσει το εμπόδιο της Νίκης Τραγανού. Από την σκοπιά τους οι «μπλε» που στο δεύτερο γύρο κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, θα προσπαθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους να φύγουν αυτοί με την πρόκριση από το «Γ. Καλάκος».

Αστέρας – Αίας

Χωρίς αμφιβολία το πιο σημαντικό ζευγάρι ανάμεσα σε δυο ομάδες που κουβαλούν στις πλάτες τους τεράστια ιστορία. Ο γηπεδούχος μετά από μια πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα θέλει να προχωρήσει και στο κύπελλο, απέναντι στον Αίαντα που στοχεύει στην πρόκριση και δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για να τα καταφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ