Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗλειακός Β – ΠΑΟΒ  0-1: Πανάξια πρωταθλήτρια Ηλείας η Βάρδα

Ηλειακός Β – ΠΑΟΒ  0-1: Πανάξια πρωταθλήτρια Ηλείας η Βάρδα

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας πανηγυρίζει  ο ΠΑΟ Βάρδας, καθώς οι «πράσινοι» της Βουπρασίας πέρασαν και από το Βαρθολομιό με σκορ 0-1 και τέσσερις στροφές πριν από το φινάλε   κατέκτησαν πανάξια την κούπα του  πρωταθλητή. Επιτυχία απολύτως δίκαιη για τη «Μπάρτσα» που πλέον βάζει ολοταχώς πλώρη για την επιστροφή στη Γ’ Εθνική μετά από ένα χρόνο απουσίας. Η  λήξη του αγώνα έδωσε το έναυσμα για πανηγύρια, τα οποία θα κορυφωθούν στη Βάρδα με την επιτυχία της ανόδου και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Μέτριο το πρώτο μέρος

Ο αγώνας του Σαββάτου στο Βαρθολομιό ήταν μέτριος ειδικά στο πρώτο μέρος, με τις μεγάλες φάσεις να λείπουν. Η Βάρδα στο 18’ ζήτησε πέναλτι  κάνοντας λόγο για χέρι αμυντικού σε σουτ του Δούλου, ενώ ο Ηλειακός που  θέλει ορισμένους βαθμούς για να μην μπλέξει στα πλέι άουτ στο 27’ είχε κεφαλιά του Δουλαβέρη που έδιωξε ο Τσεκούρας. Στο 36’  φάουλ του Λαθύρη πέρασε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε κεφαλιά του Παλούμπη στο 40’. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους άνηκε στον Ηλειακό, όταν ο Αποστολόπουλος στο 44’ σούταρε από καλή θέση αλλά ο Τσεκούρας αντέδρασε σωστά.

«Καθάρισε» ο Λαθύρης

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, η Βάρδα χωρίς να είναι εντυπωσιακή πίεσε επιζητώντας το τέρμα. Οι «πράσινοι» στο 55’ και 60’ είχαν δυο καλές φάσεις με τους Δούλο και Μικελάτο οι κεφαλιές των οποίων από καλή θέση πέρασαν άουτ, με τον Μανουσιάδδη στο 73’ να διώχνει σουτ του Αντωνόπουλου. Το τέρμα που έκρινε το ματς στο Βαρθολομιό σημειώθηκε στο 81’ όταν μετά από φάουλ ο Αντωνόπουλος πάσαρε στον Λαθύρη ο οποίος με σουτ έκανε το 0-1. Ο Ηλειακός στο 90’ είχε μια καλή φάση όταν σε σέντρα του Τσουκαλά κεφαλιά του  Αποστολόπουλου έφυγε λίγο άουτ, με τη Βάρδα να τελειώνει το ματς με  δέκα παίκτες καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παπασπηλιόπουλος.

Πανηγύρια στο φινάλε

Το σφύριγμα της λήξης όπως ήταν λογικό έδωσε το έναυσμα για πανηγύρια στο στρατόπεδο του ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο ενώ πρέπει να τονιστεί πως προχωρά αήττητος. Σαμπάνιες ανοίχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αντιπροσωπεία της διοίκησης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ανδραβίδας –Κυλλήνης  Γιάννη Λέντζα συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Από όλους φυσικά τονίστηκε πως αυτή η επιτυχία πρέπει να συνδυαστεί με την επιστροφή στη Γ’ Εθνική, ενώ τη Βάρδα ενδιαφέρει και το κύπελλο Ηλείας.

Ηλειακός Β.: Μανουσιάδης, Γιούλης, Μανιανής, Γκίνης, Ντουρουρού, Δαλαβούρας, Καραγιάννης, Ζέζας, Δουλαβέρης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος (90΄Βέρρας).

 ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Παρασκευόπουλος, Μηλαδόπουλος (63′ Π. Πολίτης), Διονυσόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Μαρκόπουλος, Δούλος, Αντωνόπουλος, Μικελάτος, Παλούμπης, Λαθύρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ