Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔόξα ΝΜ- Πέλοπας  1-2: Τρίποντο ανάσα

Δόξα ΝΜ- Πέλοπας  1-2: Τρίποντο ανάσα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Πέλοπα Πύργου, ο οποίος κέρδισε μέσα στη Ν. Μανωλάδα τη Δόξα με σκορ 1-2 παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Μια νίκη, η οποία ήρθε στο δεύτερο μέρος. Αφού αρχικά ο Πέλοπας ισοφάρισε στο 47΄με τον Χρήστο Διαμαντάκο, πήρε και τη νίκη στο 61΄με γκολ του Σωκράτη Παπαγεωργίου.  Ένας ψυχωμένος Πέλοπας, δεν πτοήθηκε ούτε από την αποβολή του Νίκου Παναγόπουλου στο 50΄με την οποία έμεινε με δέκα παίκτες. Με την ψυχολογία στα ύψη από την ισοφάριση, σημείωσε και δεύτερο γκολ, το οποίο και κράτησε για να φτάσει στη νίκη, απέναντι στη Δόξα, η οποία είχε πάρει το προβάδισμα από το 18ο λεπτό με τον Σαπουντζάκη. Οι «μαυραετοί» που έχασαν μετά από αρκετό καιρό στην έδρας τους , έχασαν  πέναλτι στο 30΄με τον  Δημητρόπουλο.

Δόξα: Κανελλόπουλος, Φ. Σαλομπεχάι (70΄Σκλαβενίτης), Σαπουντζάκης, Κολίτσι, Κωστόπουλος, Δημόπουλος, Δημητρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Βασιλόπουλος, Παντελής, Β. Σαλομεχάι.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Χριστακόπουλος, Μπουλούτας, Παπαδάτος, Βαρδάρης (71΄Βαρζελιώτης), Δημητρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (66’ Κανελλόπουλος), Διαμαντάκος, Βέρρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ