Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠρωτάθλημα βετεράνων: Το σήκωσε η Δάφνη Ανδραβίδας

Πρωτάθλημα βετεράνων: Το σήκωσε η Δάφνη Ανδραβίδας

Πρωταθλήτρια του 1ου Πελοποννησιακού Πρωταθλήματος βετεράνων αναδείχθηκε η Δάφνη Ανδραβίδας, η οποία επικράτησε στον τελικό την Πάτρα με 3-1. Είχε προηγηθεί η νίκη της Πριγκίπισσας στον ημιτελικό με 4-3 επί του Ισθμιακού.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

  • Πάτρα-Σπάρτη 3-0
  • Δάφνη-Ισθμιακός 4-3

Η Δάφνη προηγήθηκε με τον Γεωργιόπουλο στο 5΄, αλλά η ομάδα των Ισθμίων κατάφερε άμεσα να πετύχει τρία γκολ. Η Δάφνη έδειξε χαρακτήρα και με την είσοδο των Γούρμου και Αντίοχου έκανε μια επική ανατροπή, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε μόλις δέκα λεπτά! Αρχικά με τον Γούρμο στο 25΄,το Γεωργιόπουλο στο 30΄ και στο 35΄ ένα γκολ για ποδοσφαιρικό σεμινάριο, όταν ο Αντίοχος πήρε την μπάλα στο κέντρο, βρήκε τον Γεωργιόπουλο στα δεξιά, ο οποίος σέντραρε στον Ανδρέα Γούρμο που με ένα βολ πλανέ έκανε το 4-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!

ΠΛΕΪ Οφ 3ης Θεσης

  • Σπάρτη-Ισθμιακός 1-1 (5-4 πέναλτι)

ΤΕΛΙΚΟΣ

Δάφνη-Πάτρα 3-1 

Η Δάφνη με δυο γκολ του Γεωργιόπουλου και ένα του Τίγκα, πήρε τη νίκη στον μεγάλο τελικό και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου. Για τη Δάφνη αγωνίστηκαν Οι :Ματλής, Κλαμπάνος, Γυφτοχρήστος, Κυπριανός, Λούρμπας, Τίγκας, Μπαλάσκας, Παναγόπουλος,Τσάκωνας, Καλομοίρης, Γεωργιόπουλος, Γούρμος, Αντίοχος, Γκουτζουρής, Κιτσάκης, Φραγκοπανάγος, Οικονομόπουλος, Λυμπέρης, Γούβης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ