Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΦιλαθλητικός: Ασημένιο η Kληρονόμου στον 45ο Γύρο Θυσίας

Φιλαθλητικός: Ασημένιο η Kληρονόμου στον 45ο Γύρο Θυσίας

Με θετικό απολογισμό και ένα μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή του Φιλαθλητικού στο τμήμα ποδηλασίας από τα όμορφα Καλάβρυτα, όπου είχε μεταβεί για να συμμετέχει και φέτος στον 45ο Γύρο Θυσίας. Πρόκειται για τον πιο ονομαστό αγώνα ποδηλασίας που διοργανώνεται στην χώρα μας και αποτελεί κάτι σαν πανελλήνιο πρωτάθλημα, αφού σε αυτόν συμμετέχει η αφρόκρεμα της ελληνικής ποδηλασίας.

Η εκκίνηση δόθηκε και φέτος από το νέο λιμάνι της Πάτρας, με έναν εξαίρετο καιρό που βοήθησε τους αναβάτες να απολαύσουν και την διαδρομή του αγώνα, ο οποίος διαμέσου της 111 τερμάτιζε στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας. Η ιστορικότητα του αγώνα και η προσέλευση του κόσμου και των συμμετεχόντων έδωσε μια άλλη αίγλη στον Γύρο Θυσίας που φέτος έφτασε τις 312 συμμετοχές. Από τον Φιλαθλητικό την παράσταση έκλεψε η Γεωργία Κληρονόμου που στην κατηγορία της κατάφερε, μετά από εξαιρετική εμφάνιση να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και να πάρει το ασημένιο μετάλλιο κερδίζοντας το χειροκρότημα. Επίσης αξιοπρόσεκτη εμφάνιση είχε ο Κώστας Κούβελας που παραμένει μια υπολογίσιμη δύναμη στο ποδηλατικό στερέωμα και με βάση την προετοιμασία του, που είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αναμένεται στους επόμενους αγώνες να πρωταγωνιστήσει.

Τις εντυπώσεις έκλεψε επίσης και ο νέος ποδηλάτης του τμήματος, ο Νικολάκης Διαμαντόπουλος που στον πρώτο επίσημο αγώνα του είχε καλό πλασάρισμα στην κατηγορία του.

Θετική εμφάνιση και επιστροφή με την πορτοκαλί φανέλα για τον Γιώργο Βλάχο που επίσης είχε καλή παρουσία. Ο Γιώργος Νικολακόπουλος επίσης πήγε πολύ καλά, δεδομένης της απουσίας του από επίσημες διοργανώσεις για πάνω από ένα χρόνο λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Τέλος, ο Παναγιώτης Τσόκος τερμάτισε εντός ορίου χρόνου και πήρε κατάταξη παρά τα κάποια προβλήματα που αντιμετώπισε στην διαδρομή. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι ποδηλάτες του τμήματος τερμάτισαν εντός ορίου χρόνου, και βαθμολογήθηκαν-πήραν κατάταξη σε ένα αντικειμενικά δύσκολο αγώνα, ενώ είναι και η πρώτη φορά που ο Φιλαθλητικός παρατάχθηκε με 6 ποδηλάτες στο Γύρο Θυσίας. Αυτό από μόνο του δείχνει πρόοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ