Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔύο νίκες-μία ήττα στην Αμαλιάδα

Δύο νίκες-μία ήττα στην Αμαλιάδα

Αρίων Αμαλιάδας/πινγκ πονγκ

Την  Κυριακή 22-1-2023 στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα, διεξήχθησαν οι 3 πρώτες αγωνιστικές του Β γύρου, για το πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ( πιγκ πογκ ) Πελοποννήσου  &  Δυτικής Ελλάδας, με διοργάνωση από τη Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο. Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, του Δήμου Ήλιδας και του Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας.

Οι αγώνες διεξάγονταν ταυτόχρονα σε 4 τραπέζια, με τη συμμετοχή 9 ομάδων και αθλητών υψηλού επιπέδου, αρκετοί από τους οποίους έχουν παραστάσεις από Α1 & Α2 Εθνικές κατηγορίες, προφέροντας πλούσιο θέαμα και αρκετούς αμφίρροπους αγώνες.

Ο ΑΟ Αρίων Αμαλιάδας επικράτησε στο 1ο παιχνίδι με 4-3 του Διογένη Πατρών και στο 2ο παιχνίδι με τη πολύ δυνατή ομάδα της Κεφαλλονιάς – Ιθάκης ( με αθλητές από Α1 & Α2 ) έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει μία νίκη η οποία θα έκανε αίσθηση στο κόσμο του αθλήματος.

Κομβική στιγμή ήταν το σημείο του αγώνα όπου ο Αρίων ήταν μπροστά με 2-1 νίκες και στο 4ο παιχνίδι μεταξύ Άγα και Βιτσιώτη, ο αθλητής του Αρίωνα προηγείτο με 2-1 και 9-7, οπότε άρχισε ο συνήθης “ψυχολογικός” πόλεμος από το προπονητή της Κεφαλλονιάς  ( Ομοσπονδιακός προπονητής ΑΜΕΑ ), ο οποίος πήρε κίτρινη κάρτα, συνέχισε τις διαμαρτυρίες, ο αθλητής του Αρίωνα επηρεάστηκε, εκνευρίστηκε και ουσιαστικά παράτησε το παιχνίδι, χάνοντας με 3-2. Αν κέρδιζε αυτό το παιχνίδι ο Αρίων και το σκορ πηγαινε στο 3-1 αντί του 2-2, θα έπαιρνε τη νίκη με 4-2, υπερκαλύπτοντας το σκορ του αγώνα του 1ου γύρου και πιθανώς να έπαιζε στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2. Τελικά ηττήθηκε με 4-3.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας με τη Παγώνα Πάτρας ο Αρίων επικράτησε με 4-2, καλύπτοντας τη διαφορά της ήττας με 4-3 στο 1ο γύρο και βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας.

Για την ομάδα της Αμαλιάδας αγωνίσθηκαν οι Γιώργος Παϊτάρογλου, Περικλής Άγας, Νίκος Ζήκος και Χάρης Δαμαλάς.

Όλες οι φιλοξενούμενες ομάδες εντυπωσιάστηκαν από το κλειστό της Αμαλιάδας, η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, ενώ και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΦΟΕΠΑ που ήταν παρόντα, μαζί με τον Ομοσπονδιακό προπονητή των ΑΜΕΑ, ζήτησαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κο Δημήτρη Νικολακόπουλο που παρακολούθησε τους αγώνες, να στηρίξει τη προσπάθεια ώστε να έλθουν στην Αμαλιάδα και μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ