Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑίας Γαστούνης: Καλείται ν’ ανεβάσει στροφές

Αίας Γαστούνης: Καλείται ν’ ανεβάσει στροφές

Κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκονται οι «κόκκινοι»

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Προβληματισμός και σκεπτικισμός επικρατεί στις τάξεις του Αίαντα Γαστούνης μετά την προχθεσινή ήττα στην Ν. Επίδαυρο από τον τοπικό Φοίνικα με σκορ 2-0, αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από μέτρια εμφάνιση. Μετά και την ήττα της Κυριακής η ομάδα της Γαστούνης  βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και καλείται άμεσα ν’ ανεβάσει στροφές. Ο μαραθώνιος βρίσκεται σε εξέλιξη, οι ισορροπίες είναι λεπτές και απαιτείται προσοχή και σοβαρότητα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που έχει να κάνει με την ανανέωση του εισιτηρίου παραμονής στη Γ’ Εθνική.

Θα κινηθεί για παίκτες

Όπως όλες τις ομάδες έτσι και τον Αίαντα δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει αδιάφορο η μεταγραφική περίοδος, ειδικά από τη στιγμή που είχαμε ορισμένες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Αυτό που φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα είναι πως  η ομάδα της Γαστούνης θα προχωρήσει στην απόκτηση ορισμένων παικτών, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο δυνατή και πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια. Επίσημο ακόμα δεν υπάρχει τίποτα, με τους «κόκκινους» να θέλουν ν’ εντάξουν στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή που κινείται στο χώρο του κέντρου με ικανότητα στο δημιουργικό τομέα.

Κυριακή με Πανηλειακό

Σε ότι έχει να κάνει με τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Αίας την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Πανηλειακό στη Γαστούνη σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς το αποτέλεσμα της θα παίξει σημαντικό ρόλο ενόψει της συνέχειας. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να υπάρχουν, ενώ η προετοιμασία ουσιαστικά αρχίζει σήμερα καθώς χθες υπήρχε ρεπό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ