Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛευκός Αστέρας – Βάρδα 0-3: Νίκη αφιερωμένη στον Δήμαρχο

Λευκός Αστέρας – Βάρδα 0-3: Νίκη αφιερωμένη στον Δήμαρχο

Σημαντικό διπλό για τους  «πράσινους» απέναντι στη σκληροτράχηλη ομάδα του Σκουροχωρίου

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Την ονομαστική του εορτή είχε προχθές ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και ο ΠΑΟ Βάρδας του έκανε ένα πολύ καλό δώρο. Ειδικότερα κέρδισε μέσα στο Σκουροχώρι τον αξιόμαχο Λευκό Αστέρα με σκορ 0-3 αφιερώνοντας στο Δήμαρχο τους την επιτυχία, με τους  «πράσινους» της Βουπρασίας να συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα αήττητοι στο πρωτάθλημα.

Μάχη στο πρώτο μέρος

Ο αγώνας του Σκουροχωρίου στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ενδιαφέρον ενώ δεν έλειψαν και  οι εντάσεις. Ο ΠΑΟΒ στο 4΄παραλίγο να προηγηθεί στο 4’  καθώς  ο Κ. Κύτταρης άθελα του πήγε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ δοκάρι είχε  και ο  Πλαστουργός με σουτ στο  40’ . Ο Λευκός Αστέρας έδωσε βαρύτητα στο χώρο του κέντρου, με τους γηπεδούχους να «χάνουν» από  νωρίς τον Τσαγκάρη που αποχώρησε τραυματίας σε μια φάση που συγκρούστηκε με τον Σίνο. Ελάχιστα  λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και ειδικότερα στο 43’ η Βάρδα πήρε προβάδισμα στο σκορ 0-1 με τον Παλούμπη σε μια κρίσιμη  χρονικά στιγμή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα υποστηρίζοντας πως στην αρχή της φάσης και  σε επίθεση του Λευκού Αστέρα  έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ τους. Το τοπίο δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο για την ομάδα του Σκουροχωρίου, καθώς στο 45’ αποβλήθηκε ο  Παπαγεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα .

Δυο γκολ ο Μικελάτος

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΒ  έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα κυριάρχησε ξεκάθαρα.  Αφού απείλησε στο 57’ με τον Δούλο το σουτ του οποίου απέκρουσε ο  Ζωμένος, στο 66’ ο Μικελάτος με σουτ έκανε το 0-2 δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στους «πράσινους» . Ο ίδιος  παίκτης στο   71’ μετά από πάσα του Μπίσα με προβολή έκανε το 0-3, αλλά λίγο αργότερα αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας.

Λευκός Αστέρας: Ζωμένος, Λούσκος, Δ. Σταματελάτος,  Κ. Κύτταρης, Βασιλακόπουλος, Χ. Κύτταρης, Παπαγεωργίου,. Νικολόπουλος(78’ Αντύπας), Τσαγκάρης(22’ λ.τ. Καββαθάς;), Σέφα, Τζέμος( 55’ Ν. Σταματελάτος)

Βάρδα: Σίνος, Λιόσης, Μηλαδόπουλος, Π. Πολίτης, Δούλος, Πλαστουργός, Λαθύρης(60’ Μπισα), Παρασκευόπουλος, Διονυσόπουλος, Αντωνόπουλος(72’ Κοντάνας), Παλούμπης(46’ Μικελάτος – 80’ λ.΄τ. Κ. Στεργιόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ