Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕπιτραπέζια αντισφαίριση - ping pong : Τοπικό Πρωτάθλημα στα Λεχαινά

Επιτραπέζια αντισφαίριση – ping pong : Τοπικό Πρωτάθλημα στα Λεχαινά

Η 2η αγωνιστική ημέρα του τοπικού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου θα διεξαχθεί  αύριο   Σαββάτο στο κλειστό γυμναστήριο ΑΕΘΛΕΙΟΝ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης από ώρα 10.30 πμ.

Συμμετέχουν οι ομάδες του νομού μας ΑΣΑ Κόροιβος Αμαλιάδας και ΑΕ Λεχαινών, οι οποίες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και στοχεύουν στην άνοδό τους στη Β Εθνική κατηγορία.  Η ομάδα των Λεχαινών θα παραταχθεί με τους Γιάννη και Γιώργο Δημάκη,  Παύλο Γαβριελάτο, Γιάννη Δημητρακόπουλο και Τάσο Σαφρίδη, ενώ ο Κόροιβος Αμαλιάδας με τους Χρήστο Ουλή, Χρήστο Καπατσώρη, Κώστα Δημακόπουλο, Δημήτρη Γκουσέτη και Στέφανο Σαράντου.

Επίσης τη Κυριακή στο Δερβένι θα γίνει η τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου της Β Εθνικής, όπου συμμετέχει ο Αρίων Αμαλιάδας, έχοντας  μία πολύ καλή πορεία, με σημαντικές νίκες απέναντι σε δυνατές ομάδες της Πάτρας, στοχεύοντας τη 4η θέση στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αρίωνα θα στηριχτεί στους Γιώργο Παϊτάρογλου, Περικλή Άγα, Νίκο Ζήκο και Μάριο Ζαφειρόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ