Home Αθλητικά Α1 PLAYSPORTS : Στα μισά του πρώτου γύρου

Α1 PLAYSPORTS : Στα μισά του πρώτου γύρου

0

Στροφή όγδοη για το πρωτάθλημα της Α1  PLAYSPORTS με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει όσο περνούν οι αγωνιστικές. Για αυτό το Σαββατοκύριακο τώρα, στις έδρες τους αγωνίζονται ΠΑΟ Βάρδας και Αστέρας Αμαλιάδας  στοχεύοντας σε νέες επιτυχίες.   Με ενδιαφέρον και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις. Όλα τα ματς ξεκινούν στις 3 το μεσημέρι. Πιο αναλυτικά:

Σάββατο

Ξενοφών – Τραγανό

Δυο από τα «βαριά» ονόματα της κατηγορίας που  φέτος όμως κάνουν μέτρια πορεία διασταυρώνουν τα ξίφη  τους. Ο γηπεδούχος Ξενοφώντας σκέφτεται μόνο τους βαθμούς της νίκης, ενώ όσον αφορά το σύλλογο του Τραγανού θα επιδιώξει  το θετικό αποτέλεσμα θέλοντας  να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Θύελλα – Δάφνη

Μετά το σημαντικό διπλό στη Ν.  Μανωλάδα η Θύελλα θέλει να προσθέσει ένα ακόμα τρίποντο στο ενεργητικό της, βελτιώνοντας έτσι ξεκάθαρα τη βαθμολογική της θέση. Όσον αφορά τη Δάφνη,  θέλει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τον Ηλειακό και θα χτυπήσει με  όλες τις δυνάμεις της το παιχνίδι.

Ηλειακός Β– Μακρίσια

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ηλειακός Βαρθολομιού μετά την ήττα στο Σκουροχώρι, διατηρώντας έτσι τη θέση του στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Σε ότι έχει να κάνει με τον σκληροτράχηλο ΑΟ Μακρισίων, θα τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

Ηλειακός Λεχ- Πέλοπας

Αρκετά καλή πορεία πραγματοποιεί μέχρι τώρα ο Ηλειακός Λεχαινών, με τους «γαλάζιους» να  θέλουν να προσθέσουν ένα ακόμα τρίποντο μετά από αυτό στην Ανδραβίδα. Σε ότι έχει να κάνει με τον Πέλοπα Πύργου, θα παλέψει για τους βαθμούς τους οποίους και έχει ανάγκη.

Κυριακή

Βάρδα – Ολυμπιακός Σαβ

Με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά το διπλό στη Σπιάντζα, ο πρωτοπόρος και αήττητος ΠΑΟ Βάρδας στοχεύει σε  νέα επιτυχία συνεχίζοντας έτσι την πορεία που έχει χαράξει. Από την αντίπερα υπάρχει ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, ο οποίος χωρίς ιδιαίτερο  άγχος θα παραταχθεί για το  καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αστέρας – Δόξα ΝΜ

Άλλη μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό του θέλει να προσθέσει ο δεύτερος Αστέρας Αμαλιάδας, διατηρώντας έτσι την επαφή του με το ρετιρέ. Οι «μαυραετοί» της Βουπρασίας που προέρχονται από εντός έδρας ήττα, θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Σκουροχώρι – Ολυμπιάδα

Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για τον Λευκό Αστέρα, ο οποίος με τρίποντο  ανεβαίνει σημαντικά στο βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη πλευρά, η Ολυμπιάδα Γουμέρου θα παλέψει για τους βαθμούς τους  οποίους έχει άμεσα ανάγκη.

Exit mobile version