Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜουντιάλ 2022: Ο πρησμένος αστράγαλος του Νεϊμάρ από τον τραυματισμό που υπέστη

Μουντιάλ 2022: Ο πρησμένος αστράγαλος του Νεϊμάρ από τον τραυματισμό που υπέστη

Ο Νεϊμάρ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο από τη νίκη της Βραζιλίας ενάντια στην Σερβία και πλέον ολόκληρη… η Βραζιλία κρατάει την ανάσα της, μέχρι να κάνει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μεγάλη ζημιά ή όχι.

Μέχρι τότε όμως, οι εικόνα του ποδιού του δεν είναι η καλύτερη δυνατή, προκαλώντας μεγάλη αναταραχή στους οπαδούς της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, αφού παρουσιάζεται αρκετά πρησμένο σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του μέχρι να του γυρίσει το πόδι από μαρκάρισμα και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό με τον αστράγαλό του.

Με το παιχνίδι να έχει ουσιαστικά κερδιθεί με την Βραζιλία να είναι 2-0 μπροστά στο σκορ απέναντι στους Σέρβους, ο Τίτε έβαλε τον Άντονι στο γήπεδο αποσύροντας τον ηγέτη της ομάδας του στο 79ο λεπτό, αφού έδειχνε πως είχε ενοχλήσεις.

Ο Νεϊμάρ έβγαλε το παπούτσι του ενώ αποχωρούσε κι εκεί έγινε ευδιάκριτο το έντονο πρήξιμο που είχε δημιουργηθεί στον αστράγαλό του. Η εικόνα αυτή προκαλεί μεγάλη ανησυχία στις τάξεις της «Σελεσάο», που δεν θέλει με τίποτα να στερηθεί τις υπηρεσίες του καλύτερού της ποδοσφαιριστή ούτε σ’ ένα ματς.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος μέσος έβαλε τα κλάμματα όταν έκατσε στον πάγκο δείγμα της μεγάλης του επιθυμίας να βοηθήσει την εθνική Βραζιλίας να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και του φόβου πιθανότατα εκείνη τη στιγμή για την κατάστασή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ