Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑίας Γαστούνης: Επιστολή διαμαρτυρίας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ

Αίας Γαστούνης: Επιστολή διαμαρτυρίας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ

Έγγραφη διαμαρτυρία στην ΚΕΔ απέστειλε ο Αίας Γαστούνης για την διαιτησία του Βασίλη Λάμπρου από την Δυτική Αττική στο ματς με τον Α.Ο. Πυλίου στην Κω την περασμένη Κυριακή. Ο Αίας διαμαρτύρεται για τη φάση του 1-0 στο 73΄, επικαλούμενος και βίντεο του αγώνα, τα οποία επεσύναψε επίσης στην διαμαρτυρία του.
Η έγγραφη διαμαρτυρία του Αίαντα, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμα μέλη της Επιτροπής,

Απευθυνόμενοι προς Εσάς έχουμε να καταγγείλουμε τα εξής για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα μας στις 20/11/2022 στην ΚΩ με την ομάδα του Α.Ο. Πυλίου.
Έχουμε πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ. Λάμπρου Βασίλειου της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής ο οποίος με τις αποφάσεις του αδίκησε την ομάδα μας.
Συγκεκριμένα την στιγμή της αποβολής του ποδοσφαιριστή μας BARI MADIU, στο 29’ λεπτό που σωστά αποβάλλεται , επικρατεί σύγχυση μεταξύ διαιτητή και των βοηθών του αφού στην εξέλιξη των όσων είπαν μεταξύ τους απέβαλλε αρχικά τον ποδοσφαιριστή μας, JOAO CLAUDIO GOMES RICCIULLI!
Εξηγώντας προς εμάς την απόφαση για τον λάθος παίκτη είπε ότι είναι και οι «δύο ίδιοι και μαύροι» επιδεικνύοντας και ρατσιστική συμπεριφορά!
Στη συνέχεια απέβαλλε τον σωστό ποδοσφαιριστή BARI MADIU που συμμετείχε στην προαναφερόμενη φάση.
Στη δεύτερη φάση του 73’ λεπτού, που υπάρχει η αιτία στην οποία διαμαρτυρόμαστε και σας αναφέρουμε είναι αυτή που προηγήθηκε η ομάδα της Α.Ο. Πυλίου σας αναφέρουμε τα εξής:
Το κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του Α.Ο. Πυλίου ήταν καθαρά άουτ διότι ο αμυντικός μας έδιωξε την μπάλα πάνω στο σώμα του επιθετικού και αντί να δοθεί το προφανές άουτ δόθηκε κόρνερ το οποίο στην εξέλιξη του προήλθε το γκολ που δεχθήκαμε.
Ο βοηθός διαιτητής κ. Μαρκαντωνάτος Σταύρος υψώνει τη σημαία ως οφσάιντ του επιθετικού και ο διαιτητής χωρίς να έχει τον έλεγχο της φάσης και μη λαμβάνοντας υπόψη τον βοηθό διαιτητή το κατακυρώνει εις βάρος μας, μια απόφαση που δεν μας έδωσε ποτέ σαφή απάντηση για ποιο λόγο κατακύρωσε το γκολ και βάση ποιου κανονισμού και γιατί αγνόησε τον βοηθό διαιτητή που ήταν καθόλα αρμόδιος μιας και ήταν στο οπτικό του πεδίο παίρνοντας «πάνω του» την απόφαση!
Σημείωση: Οι οπαδοί των γηπεδούχων ήταν ‘’κρεμασμένοι’’ στα κάγκελα και απειλούσαν με υβριστικά συνθήματα τους διαιτητές κάτι που φαίνεται καθαρά στην τηλεοπτική κάλυψη.

Η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, δείχνει καθαρά τα όσα σας περιγράφουμε και τα οποία βίντεο σας επισυνάπτουμε για να έχετε εικόνα των όσων σας προαναφέραμε:

  1. (https://www.youtube.com/watch?v=ivVYPORaxis&t=6853s) ολόκληρη η κάλυψη του αγώνα
  2. (https://www.youtube.com/watch?v=aqEFvmYLiv8) στιγμιότυπα
  3. (https://www.giafkasports.gr/local/soccer/72351-me-tod-xed-o-aopiliou-3o-ton-aia-gastounis) το άρθρο του κ. Πίτση Γεώργιου που κάλυψε τηλεοπτικά τον αγώνα και είναι και γενικός αρχηγός την ομάδας του Α.Ο. Πυλίου και στην ενότητα ΔΙΑΤΗΣΊΑ σχολιάζει για μία διαιτησία με λάθη και με πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ των κ.κ. Λάμπρου, Μαρκαντωνάτου και Μαυρομάτη.

Κύριοι,
Διαμαρτυρόμαστε εντόνως και καταγγέλλουμε την διαιτησία του κ. Λάμπρου και ζητούμε την παραδειγματική του τιμωρία διότι με τις αποφάσεις του αδίκησε την ομάδα μας και δεν μας άφησε το περιθώριο να διεκδικήσουμε με ίσους όρους την νίκη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ