Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕπίσημο: Τέλος ο Κορμπεράν από τον Ολυμπιακό!

Επίσημο: Τέλος ο Κορμπεράν από τον Ολυμπιακό!

Η ήττα από τον Αρη ήταν το κύκνειο άσμα του Ισπανού τεχνικού – Σε αναζήτηση προπονητή ο Ολυμπιακός.

Η απογοητευτική εμφάνιση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ήττα από τον Αρη με 2-1 για την 5η αγωνιστική της Super League, έφερε εξελίξεις στον Ολυμπιακό, με τον Κάρλος Κορμπεράν να αποτελεί παρελθόν από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Οι πρωταθλητές λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσαν και επίσημα τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος αποχωρεί από το μεγάλο λιμάνι έχοντας καθίσει 11 φορές στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον Κάρλος Κορμπεράν», ανέφεραν οι Πειραιώτες στην ανακοίνωσή τους.

Σε 11 ματς με τον Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική του ηγεσία, ο Ολυμπιακός είχε 2 νίκες, 6 ισοπαλίες (σ.σ οι δύο προκρίσεις στα προκριματικά του Europa League στα πέναλτι), και 3 ήττες, με 20-18 γκολ. Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε για να επαναφέρει τους Πειραιώτες στον δρόμο των επιτυχιών,  αλλά δεν κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο τους Ερυθρόλευκους, με την ήττα από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να αποτελεί το κύκνειο άσμα του στον πάγκο των Πειραιωτών.

Ο 39χρονος προπονητής είχε ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό την 1η Αυγούστου, όταν είχε αντικαταστήσει τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ισπανό να αποχωρεί από τον Πειραιά 1.5 μήνα μετά την ανάληψη της «ερυθρόλευκης» τεχνικής ηγεσίας. Οι πρωταθλητές πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Τα ματς του Ολυμπιακού με τον Κάρλος Κορμπεράν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ