Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: «Ερυθρόλευκος» ο Δημήτρης Αρσενίδης

Πανηλειακός: «Ερυθρόλευκος» ο Δημήτρης Αρσενίδης

Αποκαλυπτήρια με Κυπαρισσία την Κυριακή

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Δημήτρη Αρσενίδη προχώρησε ο Πανηλειακός, σε μια κίνηση που δυναμώνει τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της νέας χρονιάς. Μάλιστα η ομάδα του Πύργου εξέδωσε και ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 20χρονο (γεν. 18/6/2002) ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Αρσενίδη, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ταλαντούχος Λαρισαίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Νίκης Μιχαήλ προτού ενταχθεί στην Ομάδα Κ-15 του Ολυμπιακού και φτάσει στη συνέχεια μέχρι και την Ομάδα Κ-19 των Πειραιωτών, συμφώνησε με την Διοίκηση της ομάδας μας και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους των ερυθρόλευκων στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Ο ταχύτατος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ομάδα Κ-19 του Ολυμπιακού τον Οκτώβριο του 2018 σε ηλικία μόλις 16 ετών, φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα 22 φορές στο πρωτάθλημα Κ-19 της Superleague και ακόμα 6 φορές στο UEFA Youth League καταγράφοντας συνολικά 1 γκολ και 2 ασίστ. Μάλιστα τον Μάρτιο του 2019 ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός κατάφερε να χριστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ-17 φορώντας τη γαλανόλευκη φανέλα με το εθνόσημο συνολικά 6 φορές και σημειώνοντας 2 τέρματα. Τον Φεβρουάριο του 2020 ο δεξιόποδαρος εξτρέμ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ο.Φ. Ιεράπετρας πραγματοποιώντας 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague 2, ενώ κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο μετακόμισε στην Κοζάνη όπου κατέγραψε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πανηγυρίζοντας μάλιστα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο Όμιλο της τρίτης τη τάξει κατηγορίας.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Δημήτρη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα»

Πρώτο φιλικό με Κυπαρισσία αύριο

Στα αγωνιστικά, ο Πανηλειακός θα δώσει  αύριο Κυριακή το πρώτο φιλικό του παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν, που τον βρίσκει στην Γ΄ Εθνική. Θα υποδεχτεί στις 6μ.μ., στο Στάδιο Πύργου, τον Α.Ο. Κυπαρισσίας, μια δυνατή ομάδα της Α΄ Μεσσηνίας. Πρόκειται για τα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας του Γιώργου Κούτση μπροστά στους Ηλείους φιλάθλους, χωρίς όμως ακόμα να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, καθώς θα γίνουν αρκετές μεταγραφές ακόμα, πρωτοκλασάτων παικτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ