Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑστέρας Αμαλιάδας:Σπουδαία κίνηση με Βασιλικόπουλο

Αστέρας Αμαλιάδας:Σπουδαία κίνηση με Βασιλικόπουλο

Δυναμώνουν αφάνταστα οι «βυσσινί»

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Σημαντική κίνηση  για τον Αστέρα Αμαλιάδας, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Βασιλικόπουλου, σε μια κίνηση που δυναμώνει τους «βυσσινί» σε μεγάλο  βαθμό. Μάλιστα εκδόθηκε και ανακοίνωση που αναφέρει: «Ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή ανώτερης κατηγορίας, του Γιώργου Βασιλικόπουλου! Ο Αμαλιαδίτης αριστερός φουλ μπακ, έχοντας πραγματοποιήσει δύο εξαιρετικές σεζόν με τον Αίαντα Γαστούνης ,έγινε «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε Αίαντα, Πανηλειακό και Αστέρα, με την «βυσσινή θύελλα» να είναι νικήτρια της μάχης!

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης σε ηλικία 14 χρόνων και για μια τετραετία πέρασε από όλα τα κλιμάκια της αρκαδικής ομάδας, ώσπου στα 18 του υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Παναχαϊκή! Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα της Θύελλας Πατρών και του Αίαντα Γαστούνης!

Γιώργο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες με το αστέρι»

Σάββατο φιλικό με Ηλειακό Λεχαινών

Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή συνεχίζεται κανονικά υπό τις οδηγίες του τεχνικού Ερνέστο Λυμπέρη ενώ για μεθαύριο Σάββατο έχει κλειστεί φιλικό με τον Ηλειακό Λεχαινών. Σε ότι έχει να κάνει με την κλήρωση του πρωταθλήματος, στην ομάδα της Αμαλιάδας δεν στέκονται ιδιαίτερα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως όλοι   θα παίξουμε με όλους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ