Από τον Τσάπα… στην ΑΕΚ η πρώην πρόεδρος του Ιωνικού Χριστίνα Σκέντζιου

Η κυρία Σκέντζιου αυτοπαρουσιάστηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ως Assistant General Manager της μπασκετικής ΑΕΚ

Η εμπλεκόμενη στην υπόθεση του Ελληνα crypto Βαγγέλη ΤσάπαΧριστίνα Σκέντζιου ανακοίνωσε την… μεταγραφή της από τον Ιωνικό Νικαίας στην ΑΕΚ.

Η κυρία Σκέντζιου αυτοπαρουσιάστηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ως Assistant General Manager της μπασκετικής ΑΕΚ, κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι έχει ξεμπερδέψει νομικά με το σκάνδαλο στην ΚΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ (με τα χρήματα που είχε σηκώσει από το ταμείο της ομάδας «με εντολή Τσάπα» όπως η ίδια είχε ισχυριστεί).

Να θυμίσουμε ότι το σίριαλ γύρω από τα έργα και τις ημέρες του Βαγγέλη Τσάπα, διάσημου πλέον με το προσωνύμιο «ο Έλληνας Crypto» είχε συνεχιστεί με εξώδικα.

Στο τελευταίο επεισόδιο αυτής της παράξενης υπόθεσης, η κυρία Χριστίνα Σκέντζιου, πρώην στενή συνεργάτιδα του Βαγγέλη Τσάπα και για ένα διάστημα πρόεδρος του Ιωνικού Νικαίας, προσπάθησε να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή της, αποκρούοντας τις κατηγορίες περί υπεξαίρεσης χρημάτων τις οποίες είχε εξαπολύσει εναντίον της η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός.

Κατόπιν εσωτερικού λογιστικού ελέγχου αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει ένα ανεξήγητο έλλειμμα 215.800 ευρώ από το ταμείο της ομάδας. Ακολούθησε εξώδικο της ΚΑΕ προς τη Χριστίνα Σκέντζιου, διά του οποίου το Δ.Σ. του Ιωνικού Νίκαιας απαιτούσε από εκείνη (ως μόνη χειρίστρια του τραπεζικού λογαριασμού της ΚΑΕ) να δικαιολογήσει τον λόγο και τον σκοπό που έγιναν δύο αναλήψεις σε μετρητά από την Τράπεζα Πειραιώς, ύψους 200.000 και 15.800 ευρώ, στις 20 και 22 Οκτωβρίου 2020 αντιστοίχως.

Οι άνθρωποι του Ιωνικού είχαν ζητήσει από την κυρία Σκέντζιου να επιστρέψει αυτά τα χρήματα, εφόσον ήταν ακόμη στην κατοχή της, αλλιώς να δηλώσει συγκεκριμένα πού ή σε ποιον κατέληξαν. Επιπλέον, η κυρία Σκέντζιου κλήθηκε να δώσει ακριβείς απαντήσεις σχετικά με το πόσες επιταγές σε βάρος του λογαριασμού της ΚΑΕ είχε παραλάβει από την τράπεζα, πόσες είχε εκδώσει προς ποιους και για ποιο λόγο – αλλά και να επιστρέψει όσες επιταγές εξακολουθούσαν να βρίσκονται στην κατοχή της.

Από την πλευρά της η κυρία Σκέντζιου απάντησε στο Δ.Σ. της ΚΑΕ Ιωνικός με εξώδικο, το οποίο επιδόθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2022. Σε αυτό παραδεχόταν μεν ότι ήταν η ίδια που είχε πραγματοποιήσει τις δύο επίμαχες αναλήψεις και χαρακτήριζε τον εαυτό της «υποχείριο όργανο» του Βαγγέλη Τσάπα.

Κατόπιν δικής του εντολής, όπως τόνιζε η κυρία Σκέντζιου, «σήκωσε» από τον λογαριασμό του Ιωνικού 215.800 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Θέματος τους τελευταίους μήνες γίνονταν επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να επιστραφούν τα χρήματα στη ΚΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ κάτι που πιθανόν συνέβη. Έτσι η Χριστινα Σκεντζιου απαλλαγμένη από τα προβλήματα της κατάφερε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα της στο χώρο του μπάσκετ.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ