Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάEuropa League: Οπαδοί της Παρτίζαν ανάγκασαν τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες...

Europa League: Οπαδοί της Παρτίζαν ανάγκασαν τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες μετά τον αποκλεισμό – Δείτε βίντεο

Ντροπιαστικές σκηνές στο γήπεδο της Παρτίζαν μετά το 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League που σηματοδότησε τον αποκλεισμό των Σέρβων από τη διοργάνωση

Οπαδοί έπαιξαν ξύλο με την αστυνομία στις κερκίδες, μαινόμενοι χούλιγκαν ζήτησαν τα ρέστα από τους παίκτες της Παρτίζαν μετά τη λήξη του αγώνα, παίκτης της ΑΕΚ Λάρνακας που είχε στο παρελθόν αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα χτύπησε φωτορεπόρτερ που φέρεται να τον έβριζε κατά τη διάρκεια του ματς. Χάος. A, μέσα σ’ όλα αυτή προέκυψε και αλλαγή προπονητή καθώς σήμερα το πρωί ο Ίλια Στόλιτσα απολύθηκε και στη θέση του ήρθε ο παλαίμαχος διεθνής Σάβο Μιλόσεβιτς.

Σύμφωνα με τα σέρβικα Μέσα, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα της Παρτίζαν με την ΑΕΚ Λάρνακας, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο των Σέρβων «μύριζε μπαρούτι», με τους οπαδούς να έρχονται σε συμπλοκή με την αστυνομία στις εξέδρες.

Μετά το τέλος του αγώνα και τον αποκλεισμό των «ασπρόμαυρων» η νοσηρή ατμόσφαιρα κορυφώθηκε με τους παίκτες να βρίσκονται στο στόχαστρο των πιο ένθερμων οπαδών της ομάδας στη νότια κερκίδα.

Οι Grobari, όπως λέγεται ο πιο μεγάλος σύνδεσμος οργανωμένων της Παρτίζαν, πίεσαν τους παίκτες να φωνάξουν κατά της διοίκησης, κάτι που οι ίδιοι δεν ήταν πρόθυμοι να κάνουν. Στη συνέχεια τους ανάγκασαν να βγάλουν τις φανέλες και τους εξύβρισαν. Οι παίκτες στάθηκαν σε σειρά άπραγοι, ενώ οι εξαγριωμένοι οπαδοί ζητούσαν εξηγήσεις.

Ο εφιάλτης όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς όπως αναφέρει η telegraf.rs στη συνέχεια οι οπαδοί πήγαν στον εξωτερικό χώρο των αποδυτηρίων όπου χτυπούσαν τα τζάμια και συνέχισαν τις απειλές και τις βρισιές.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ Λάρνακας είχε κερδίσει με 2-1 στην Κύπρο και χθες παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ μπόρεσε να ισοφαρίσει ισάριθμες και να πάρει το εισιτήριο για τα play off.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ