Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανηλειακός: Ανανέωσαν οι Γαλανόπουλος και Π. Τσίγκρηλας

Πανηλειακός: Ανανέωσαν οι Γαλανόπουλος και Π. Τσίγκρηλας

Ανεβάζουν στροφές οι «ερυθρόλευκοι»

Δυο σημαντικές ανανεώσεις είχαμε στον Πανηλειακό, καθώς στους «ερυθρόλευκους» θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά τόσο ο Γιώργος Γαλανόπουλος όσο και ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας ποδοσφαιριστές που πέρσι βοήθησαν σημαντικά αρχικά για την κατάκτηση του  πρωταθλήματος Ηλείας και μετέπειτα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Γαλανόπουλος

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 30χρονο (γεν. 10/12/1991) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργο Γαλανόπουλο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.Ο έμπειρος Πυργιώτης δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος βρίσκεται στον Πανηλειακό από το καλοκαίρι του 2020 αποτελώντας εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία της ομάδας μας μέχρι την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε με την Διοίκηση και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους των ερυθρόλευκων στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κατά την περσινή σεζόν ο ταχυδυναμικός μπακ πραγματοποίησε συνολικά 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μοιράζοντας 7 ασίστ. Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με υγεία, πολλές χαρές και νέες επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 23χρονο (γεν. 11/9/1998) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παναγιώτη Τσίγκρηλα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.Ο υψηλόσωμος Πυργιώτης επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στην οικογένεια του Πανηλειακού από το καλοκαίρι του 2018 και πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα στην επάνοδο της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, συμφώνησε με την ερυθρόλευκη Διοίκηση και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση ενισχύοντας τους υψηλούς στόχους της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κατά την περσινή σεζόν ο δυναμικός φορ κατέγραψε συνολικά 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 8 τέρματα. Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με υγεία, πολλές χαρές και νέες επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ