Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠρώτη του Πανηλειακού σήμερα

Πρώτη του Πανηλειακού σήμερα

Κ. Ντάβαρης : «Να είμαστε περαστικοί από την  κατηγορία…»

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Πρώτη προπόνηση για τον Πανηλειακό στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου «Χαράλαμπος Βιλαέτης» υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Κούτση, με τους «ερυθρόλευκους» να δηλώνουν αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά  με απώτερο στόχο την άνοδο στη Super League 2.

«Θέλουμε την άνοδο…»

Στην επίσημη πρώτη,  ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Κώστας Ντάβαρης ήταν ξεκάθαρος για τους στόχους ενόψει της καινούργιας χρονιάς.  «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε περαστικοί από την κατηγορία. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και εντατικά, πιστεύοντας πως στο τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στη super league 2. Η προσπάθεια που καταβάλλουμε είναι τεράστια και απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους να βοηθήσουν» επεσήμανε ο κ. Ντάβαρης

Έρχονται ποδοσφαιριστές Δευτέρα – Τρίτη

Όσον αφορά το θέμα του έμψυχου δυναμικού, ο Πανηλειακός ανακοίνωσε την απόκτηση τόσο του Μενσά όσο και του Λίμα ενώ όπως έγινε γνωστό πως άμεσα και ειδικότερα μέχρι τη Δευτέρα – Τρίτη το ρόστερ θα έχει  συμπληρωθεί κατά μεγάλο βαθμό καθώς θα  έρθουν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Γ.  Κούτσης :  «Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε…»

Από τη μεριά του, ο τεχνικός Γιώργος Κούτσης επεσήμανε : «Ξεκινάμε μια χρονιά με τον πήχη να μπαίνει αρκετά ψηλά. Στοχεύουμε στην άνοδο  και θα τα δώσουμε όλα  για αυτή. Όσον αφορά το θέμα του έμψυχου δυναμικού, ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε Δευτέρα – Τρίτη να έρθουν αρκετοί ποδοσφαιριστές». Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία, οι ρυθμοί τις πρώτες ημέρες θα είναι χαλαροί και θ’ ανεβαίνουν με την πάροδο του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ