Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚΑΤΑΚΟΛΟ: Τουρνουά Speedmiton και 2ο Τουρνουά Beach Tennis

ΚΑΤΑΚΟΛΟ: Τουρνουά Speedmiton και 2ο Τουρνουά Beach Tennis


Μαγνητίζουν οι αθλητικές διοργανώσεις που έρχονται

Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για το  Τουρνουά Speedmiton στο Κατάκολο (Παφιόλης) και 2ο Τουρνουά Beach Tennis που θα διεξαχθεί στις 30 έως 31 Ιουλίου και 6 έως 7 Αυγούστου  αντίστοιχα στο Κατάκολο ( παραλία Καβούρι) . Το συγκριμένο αθλητικό event είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία που επιστρέφει υπό την Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του  Συλλόγου Φιλαθλητικού Ομίλου Πύργου , σε μια οργανωμένη μορφή, το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου κ. Βλαχαντώνης Βασίλειος και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής Τέννις ο κ. Αγαλιανός Αλέξανδρος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού , Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Νικολακόπουλος Δημήτρης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την συγκεκριμένη διοργάνωση διότι για ακόμα μια φορά ο αθλητισμός στον τόπο μας παράγει πολιτισμό και προάγει τον αθλητισμό αλλά και το φυσικό τοπίο της περιοχής μας. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Νικολακόπουλος μίλησε για την ομορφιά της ακτογραμμής της Περιφερειακής μας Ενότητας και για το πόσο ενδείκνυται για καλοκαιρινά αθλήματα και τουρνουά τέτοιου βεληνεκούς. Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πάντα στέκεται αρωγός δίπλα σε πρωτοπόρες διοργανώσεις πολλώ δεν μάλλον όταν πρόκειται για πρωτοβουλίες που μπορούν να καθιερωθούν ως θεσμός και να επεκταθούν και πέρα από τα σύνορα της Περιφέρειάς μας και γιατί όχι και της χώρας μας, είναι λοιπόν τιμή μας να δίνουμε το έναυσμα αλλά και την κατάλληλη ώθηση ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τους διοργανωτές και ευχήθηκε καλή επιτυχία καθώς και την συνέχεια συνέχεια στην άψογη συνεργασία που έχει η Ατιπεριφέρεια Αθλητισμού έως τώρα με τον Φιλαθλητικό Όμιλο Πύργου.

Τέλος τόσο ο κ. Βλαχαντώνης όσο και ο κ. Αγαλιανός ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την στήριξη τέτοιων πρωτόγνωρων πρωτοβουλιών και για την γενικότερη δράση της στον αθλητισμό ενώ μίλησαν και για τις τεχνικές λεπτομέρειες των δύο αθλημάτων όσον αφορά την καλοκαιρινή τους εκδοχή και τόνισαν πως έως τις 29 Ιουλίου μπορούν να δηλώσουν συμμέτοχη όσοι ενδιαφέρονται για το Speedmiton και έως τις 5 Αυγούστου όσοι ενδιαφέρονται για τον Beach Tennis οι συμμετοχές είναι δωρεάν και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και ο εξοπλισμός παρέχεται στον αθλητικό χώρο.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Facebook 1) Agalianos Alexandros

               2) iliatennisfans

Τηλέφωνα 1) Αγαλιανός Αλέξανδρος 6972285625

                 2) Τσόκος Παναγιώτης 6945701052

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ