Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε την επιστροφή Μέσι το καλοκαίρι του 2023

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε την επιστροφή Μέσι το καλοκαίρι του 2023

Η καταλανική εφημερίδα Sport αναφέρει πως ο Τσάβι συζήτησε ήδη με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στην ομάδα ο Λιονέλ Μέσι μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Αργεντινού με την Παρί Σεν Ζερμέν , Δεν έχουν περάσει πολλά 24ωρα που ο Χουάν Λαπόρτα έλεγε πως το «κεφάλαιο Μέσι, δεν έχει τελειώσει για την Μπαρτσελόνα».

Αργά το βράδυ της Κυριακής, η Sport στην ηλεκτρονική της έκδοση, αναφέρει ότι ο Τσάβι ζήτησε την επιστροφή του Αργεντινού στην ομάδα…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Τσάβι ζήτησε από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να εξετάσει το ενδεχόμενο να επαναφέρει στο σύλλογο τον Μέσι, το καλοκαίρι του 2023, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Παρί.

Η σχέση των δύο πρώην συμπαικτών, αλλά και το οικονομικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει η επιστροφή του στην ομάδα, είναι δύο θέματα που δημιουργούν προσδοκίες στους φίλους της ομάδας της Βαρκελώνης.

Ο Τσάβι φέρεται να έριξε στο τραπέζι και την σημασία που θα είχε να κλείσει την καριέρα του ο Μέσι στην ομάδα που πέρασε σχεδόν όλη την καριέρα του και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σύλλογος εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο αυτό.

Αυτά, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν του έχει κάνει ήδη γνωστό πως θέλει να προχωρήσει σε επέκταση του συμβολαίου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ