Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης - Γκόμελ 5-1: Κίτρινο πάρτι με πεντάρα στο Βικελίδης και "εισιτήριο"...

Άρης – Γκόμελ 5-1: Κίτρινο πάρτι με πεντάρα στο Βικελίδης και “εισιτήριο” για την επόμενη φάση

Ο Άρης βρίσκεται ουσιαστικά στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι κίτρινοι έκαναν πάρτι στο γιορτινό Κλεάνθης Βικελίδης, επικράτησαν 5-1 της Γκόμελ και πλέον ο αγώνας της επόμενης εβδομάδας είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Σε εκπληκτική μέρα ο Γκρέι των δύο γκολ, αλλά ο Πάλμα των δύο ασίστ και του ενός τέρματος.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν ανοίγοντας το σκορ στο 11′ με τον Άφι. Ωστόσο, ο Άρης ήταν καταιγιστικός. Ισοφάρισε ο Γκρέι με πέναλτι (16′) και μέχρι το ημίχρονο βρήκαν δίχτυα οι Ιτούρμπε (28′) και Καμάτσο (31′). Η δουλειά τελείωσε στο β’ μέρος με τον Πάλμα (61′) και τον Γκρέι ξανά (78′).

Η ρεβάνς είναι την επόμενη Τετάρτη (27/7, 21:30, NOVASPORTS 2HD, LIVE SPORT24) ξανά στο Κλεάνθης Βικελίδης εξαιτίας των κυρώσεων προς την Λευκορωσία. Εάν οι κίτρινοι προκριθούν θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Ζίρα – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί νίκησαν 3-0 στο πρώτο παιχνίδι και είναι επίσης με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Λέιζμαν, Μπράμπετς, Πίρσμαν (82′ Μαζικού), Ντουκουρέ, Νταμπό (70′ Ντιόπ), Ιτούρμπε (70′ Μαντσίνι), Πάλμα, Καμάτσο, Γκρέι (83′ Χατζηιωάννου)

ΓΚΟΜΕΛ: Σαντόβσκι, Κουτσίνσκι, Ματβέιτσικ, Άφι, Γιούριλ, Μπάγκα, Κόστροβ, Αντεόλα (73′ Γερμακόβιτς), Αλεξίεβιτς (44′ Ανουβρίεφ), Σέντκο, Μάκας (73′ Γκογκολασβίλι)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ