Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Το πλάνο ενδεκάδας του Λουτσέσκου με Κούτσια στην κορυφή και οι...

ΠΑΟΚ: Το πλάνο ενδεκάδας του Λουτσέσκου με Κούτσια στην κορυφή και οι καινούργιοι απέναντι στη Λέφσκι

Με τον εκτός έδρας αγώνα με την Λέφσκι Σόφιας (20:00) ανοίγει η αυλαία της σεζόν για τον ΠΑΟΚ που θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη προκριματική φάση του Conference League. Το πλάνο ενδεκάδας του Λουτσέσκου.

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ ξεκινά απόψε στις 20:00 (Novasports 2HD και LIVE στο Matchcenter του SPORT24) στη Σόφια με τον αγώνα απέναντι στην Λέφσκι. Ο Δικέφαλος θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League και αν μπορεί να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει πλήρη αποστολή στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, έχοντας αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας τους τραυματίες Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί αλλά και τον Λευτέρη Λύρατζη που χτύπησε στον αστράγαλο στην προπόνηση της Τρίτης. Αντίθετα έχει μαζί του τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου τον Μπράντον Τόμας και τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι παίκτες του γνωρίζουν τις παγίδες που κρύβει κάθε πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και έχουν πάει προετοιμασμένοι για… μάχη στη Σόφια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Ίνγκι Ίνγκασον, που θα είναι και φέτος σημείο αναφοράς στην άμυνα του Δικεφάλου, θυμήθηκε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου την περυσινή ήττα από τους Μποέμιανς στο Δουβλίνο που εντέλει δεν κόστισε στην ομάδα του.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα και αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας για την πρεμιέρα των υποχρεώσεων του στη φετινή σεζόν . Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πιθανό αρχικό σχήμα αναμένεται να κάνουν το επόμενο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Δικεφάλου 5 ποδοσφαιριστές (Κοτάρσκι, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας και Κουαλιάτα).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ