Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΒόλεϊ: Πάγωσαν οι λογαριασμοί της ΕΟΠΕ λόγω χρεών, υπό παραίτηση ο Καραμπέτσος

Βόλεϊ: Πάγωσαν οι λογαριασμοί της ΕΟΠΕ λόγω χρεών, υπό παραίτηση ο Καραμπέτσος

Ο λογαριασμός της ΕΟΠΕ πάγωσε λόγω χρεών σε εταιρία σεκιούριτι κάτι που δημιουργεί ασφυξία στην Ομοσπονδία βόλεϊ με τον Γιώργο Καραμπέτσο να ετοιμάζεται να παραιτηθεί. Ώρα μηδέν για την Ομοσπονδία βόλεϊ αφού η εκτέλεση δικαστικής απόφασης για παλαιότερες οφειλές δημιουργεί οικονομική ασφυξία.

Συγκεκριμένα η ΕΟΠΕ οφείλει χρήματα σε εταιρία σεκιούριτι για τη φύλαξη του κλειστού της Παιανίας. Αρχικά η πληρωμή γίνονταν με κρατικό χρήμα αλλά μέσα από την Ομοσπονδία, όμως όταν σταμάτησε να συμβαίνει αυτό ο λογαριασμός έφτασε σε ποσό άνω των διακοσίων χιλιάδων ευρώ και με τους τόκους έφτασε στα τριακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Πάγωσε ο λογαριασμός, παραιτείται ο Καραμπέτσος

Τι έγινε όμως τώρα; Μετά τη δικαστική απόφαση του 2017 και αφού το ποσό παρέμενε απλήρωτο η εταιρία σεκιούριτι έκανε όλες τις διαδικασίες που μπορούσε και πέτυχε το πάγωμα των λογαριασμών της Ομοσπονδίας.

Έτσι, αυτή τη στιγμή η ΕΟΠΕ δεν μπορεί να πληρώσει κανένα από τα τρέχοντα έξοδα της κάτι που φυσικά δένει τα χέρια του Γιώργου Καραμπέτσου. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κάλεσε έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο θα ενημερώσει για την κατάσταση και θα υποβάλει την παραίτησή του.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα θέμα το οποίο μπορεί να λυθεί μόνο με κρατική παρέμβαση και μένει να δούμε εάν αυτή θα συμβεί. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η διοίκηση Καραμπέτσου έχει ρίξει μεγάλο βάρος στο κομμάτι των χρεών σε όλη τη θητεία της.

Το χρέος της Ομοσπονδίας είχε φτάσει στα επτά εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αυτή τη στιγμή έχει πέσει λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο συμπεριλαμβανομένων και των περίπου τριακοσίων χιλιάδων ευρώ που οφείλονται στην εταιρία σεκιούριτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ