Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach-Racket: Χρυσά και αργυρά μετάλλια για τον Ο.Ρ.Κ.Α και γεμάτες...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach-Racket: Χρυσά και αργυρά μετάλλια για τον Ο.Ρ.Κ.Α και γεμάτες κερκίδες!



Στις 9- 10 Ιουλίου 2022 διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η δεύτερη αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach-Racket στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας στην όμορφη Κουρούτα. Συμμετείχαν 30 αθλητές και αθλήτριες από 4 συλλόγους της Ελλάδας, Α.Ο.Ξ. Λάρισας, Ο.Ρ.Κ. Αμαλιάδας, Α.Ο.Α.Ξ. Κυπαρισσίας και Πασαρέλας Club.
Πραγματοποιήθηκαν 18 παιχνίδια από τις 4 κατηγορίες που είχαν δηλωθεί σε ένα πολύ όμορφο και αθλητικό περιβάλλον με τον κόσμο να κατακλύζει τις κερκίδες που είχαν στηθεί, ειδικά στους αγώνες τις Κυριακής.

Στις τετράδες ανδρών την πρώτη και δεύτερη θέση κατέλαβε ο διοργανωτής Σύλλογος της Αμαλιάδας με τους Γ. Μιχαλόπουλο – Γ. Αυγουστίνο – Φ. Καραβια – Δ. Κατση με σκορ 1115,74 να κερδίζουν το χρυσό και τους Γ. Νικολόπουλο – Α. Καλομοίρη – Κ. Πλατανίτη – Μ. Προύντζο με σκορ 1040,97, το αργυρό μετάλλιο. Στην τρίτη θέση και στο βάθρο ανέβηκε ο σύλλογος του Α.Ο.Α.Ξ Κυπαρισσίας με τους Αλεξανδρόπουλο Π.- Δρυμούση Δ.- Μπενάρδο Α.- Μπινιώρη Α. με σκορ 735,8.

Στις δυάδες ανδρών και στην πρώτη θέση της κατάταξης ο σύλλογος της Αμαλιάδας με τους Κατση Δ.- Καραβια Φ. με σκορ 475.58 έπειτα από ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι.
Δεύτεροι οι έμπειροι Μιχαλοπουλος Γ.-Προυντζος Μ. με σκορ 342.15 από τον Ο.Ρ.Κ.Α. και στην τρίτη θέση από την Κυπαρισσία οι Μπεναρδος Θ.- Αλεξανδροπουλος Π. με σκορ 301,74. Στις μικτές δυάδες ο σύλλογος της Λάρισας κατέλαβε την πρώτη θέση με τους Κωστοπουλο Κ.- Μπουλασικη Α. με σκορ 358.91. Την δεύτερη θέση κατέλαβαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Γκουστα Σ.- Θεοφανοπουλος Α. του Pasarellas Club με το πολύ καλό σκορ 292.48. Στην τρίτη θέση των μικτών δυάδων οι Φ. Μαρκολεφας – Α. Κυριακοπολου με σκορ 246,91 του συλλόγου της Λάρισας.

Στις μικτές τετράδες συμμετείχαν οι Κωστοπουλος Κ.- Μαρκολεφας – Κυριακοπουλου Α.- Μπουλασικη Α. από τον Α.Ο.Ξ Λάρισας με 546.80 στην πρώτη θέση και οι Αλεξανδροπουλος Π.- Ροιλου Γ.- Μπινιωρης Α.- Βλαχου Δ. του Α.Ο.Α.Ξ Κυπαρισσίας στην δεύτερη θέση με 471.62. Την δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Beach-Racket τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν μετάλλια στους διακριθέντες οι κ.κ. Παπαδάκος Ανδρέας αναπληρωτής Δήμαρχος του Δήμου Ήλιδας και ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Α΄ ΕΣΑΞ, κ.κ. Κώστας Βαρδάκης, Γιώργος Κοσμάς αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος του οικοδεσπότη συλλόγου κ. Γεώργιος Νικολόπουλος παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες αθλητές και συνοδούς για την παρουσία τους στην Κουρούτα. Επίσης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Ήλιδας για την μεγάλη του συμβολή στην κατασκευή του γηπέδου ξυλορακέτας του Ο.Ρ.Κ.Α. όπως επίσης τους χορηγούς που συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση των αγώνων. Στο τέλος των απονομών ο Πρόεδρος της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Κώστας Βαρδακης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την επιτυχή έκβαση των αγώνων, ευχαριστώντας όλους τους αθλητές και κυρίως εκείνους που ταξίδεψαν από μακριά οι οποίοι αψηφώντας τα μεγάλα έξοδα και το κόπο του ταξιδιού κατάφεραν να δώσουν το δυναμικό τους «παρών» , καθώς και τους θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες παρακολουθώντας τους αγώνες  στην Κουρούτα το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

Ο Πρόεδρος της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Πρόεδρο του Ο.Ρ.Κ.Α. κ. Γιώργο Νικολόπουλο για την άψογη φιλοξενία των αγώνων της 1ης αγωνιστικής σε όλα τα επίπεδα.

Στον χειρισμό του συστήματος mobiXeyes o κ. Νικόλαος Ψευδός εκτέλεσε τα καθήκοντα του υποδειγματικά, ομοίως και ο Επιδιαιτητής των αγώνων κ. Βαρδάκης Κωνσταντίνος.

Στον ήχο και στην μουσική ήταν όπως πάντα ο αειθαλής Έφορος Αγωνιστικού της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Γιώργος Στεφανίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ