Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑίας Γαστούνης: Νέος πρόεδρος ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Αίας Γαστούνης: Νέος πρόεδρος ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Άνεμος αισιοδοξίας στους «κόκκινους»

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Νέο ξεκίνημα στον Αίαντα Γαστούνης, καθώς οι «κόκκινοι» προχώρησαν στην εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου το οποίο θα αποτελέσει και τη βάση πάνω  στο οποίο θα χτιστεί  η ομάδα για τη νέα χρονιά. Επικεφαλής του νέου σχήματος είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Αναλυτικά η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου που απαρτίζεται από 21 άτομα   έχει  ως εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Α’ Αντιπρόεδρος: Μανώλης Θεοδωρακόπουλος, Β’ Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Κατσούλας, Γεν. Γραμματέας: Λούης Αργυρόπουλος, Γεν. Αρχηγός: Λάμπης Κάρδαρης, Ταμίας: Σωτήρης Παπασωτηρίου, Βοηθός Ταμία: Τάσος Αράπογλου,  Έφορος Υλικού: Μαργαρίτης Μαργαρίτης,  Ειδ. Σύμβουλος: Τάσος Σταματάτος, Βοηθός Γεν. Γραμματέα: Κατερίνα Τασσοπούλου, Μέλη: Γιώργος Μπίρμπας, Γιώργος Μπιζάνης, Θοδωρής Φανός, Διονύσης Κακλαμάνος,  Δημήτρης Πυλαρινός, Ερρίκος Περιβολάρης, Δημήτρης Σάμιος, Κώστας Ρούτσης, Αλέξανδρος Τσώλος, Γιώργος Κολοκατίνης, Τάκης Τσαπέκης

Ξεκινά ο σχεδιασμός

Μετά τη συγκρότηση και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, μπαίνει στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά προκειμένου ο Αίας να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο  πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Προτεραιότητα θα δοθεί στο θέμα του προπονητή με την επιθυμία όλων είναι ν’ ανανεώσει ο Αλέξης Γαβριλόπουλος με σημαντικό έργο στον πάγκο του Αίαντα όλα αυτά τα χρόνια, ενώ μετά σειρά θα πάρει το θέμα του ρόστερ με την ομάδα της Γαστούνης να θέλει να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο σε ένα δύσκολο μαραθώνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ