Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟ Πέλοπας πενθεί: Θρήνος για την απώλεια του Βασίλη Γιαννακόπουλου

Ο Πέλοπας πενθεί: Θρήνος για την απώλεια του Βασίλη Γιαννακόπουλου

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του Πέλοπα Πύργου, για το θάνατο του Βασίλη Γιαννακόπουλου ενός ανθρώπου που είχε συνδέσει το όνομά του όσο λίγοι με την ομάδα. Η είδηση του θανάτου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ενώ εκδόθηκε και ανακοίνωση που αναφέρει: « Ο Βασίλης έφυγε. Ο δικός μας Βασίλης. Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με μία ομάδα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανηλειακού, βρέθηκε δύο χρόνια στην ομάδα του Αμπελώνα και στη συνέχεια και για τέσσερις δεκαετίες υπηρέτησε τον Πέλοπα Πύργου. Στα μελανόλευκα μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή, πρώτα στο γήπεδο και μετά στην εξέδρα. Ο πιο ένθερμος οπαδός, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που φρόντιζε να νουθετεί τους νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές και να μεταλαμπαδεύει τις αξίες της ομάδας του. Αδύνατον να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν θα είναι πλέον δίπλα μας. Στην κερκίδα του Ενωσιακού, στα αποδυτήρια, στις συναντήσεις μας.
Βασίλη είμαστε σίγουροι ότι θα μας εποπτεύεις από ψηλά, θα μας δίνεις δύναμη να συνεχίσουμε.
Ο Πέλοπας πενθεί. Έφυγε ένας γνήσιος Απάτσι, ένας από τους τελευταίους αυθεντικούς ποδοσφαιρόφιλους. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Οι διοικητικοί παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές του Πέλοπα Πύργου

Συλλυπητήρια

Από Πανηλειακό
Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος και σύσσωμη η οικογένεια του Πανηλειακού εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμότατα συλλυπητήριά τους για τον αδόκητο χαμό του επί σειρά ετών παράγοντα του Πέλοπα Πύργου και επιφανούς επαγγελματία στο χώρο της εστίασης της πόλης, Βασίλη Γιαννακόπουλου. Ενός ανθρώπου δραστήριου, πάντα χαμογελαστού, με ήθος, αξίες και μεγάλη αγάπη για την πόλη του. Ευχόμαστε κουράγιο και καλή δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, όπως επίσης και στην αθλητική οικογένεια του αγαπημένου του Πέλοπα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Η ΕΠΣ Ηλείας
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας στο άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου του συνεργάτη της ΕΠΣΗ & παράγοντα του σωματείου «ΠΕΛΟΨ ΠΥΡΓΟΥ» Βασίλη Γιαννακόπουλου εκφράζουν στην οικογένεια του τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια. Καλό Παράδεισο Βασίλη.

Πύργος 27 Ιουνίου 2022

Για την Ε.Ε/ΕΠΣΗ

Η Γεν. Γραμματέας

Μαρία Γεωργοπούλου

Ο ΑΟ Αγ. Γεωργίου
Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΑΟ Αγ. Γεωργίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του Βασίλη Γιαννακόπουλου, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ