Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣαο Λιν Κουνγκ Φου: Εφτά μετάλλια για τον Χρυσό Τίγρη Αμαλιάδας

Σαο Λιν Κουνγκ Φου: Εφτά μετάλλια για τον Χρυσό Τίγρη Αμαλιάδας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σαολιν Κουνγκ Φου, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022, στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Σπατών “Δημήτρης Δημητρίου” όπου όλοι οι θεατές, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 140 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες παραδοσιακού Σαολίν.

Το πρωτάθλημα το οποίο γίνεται για τέταρτο χρόνο, διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu – Kung Fu [Αρ. Πρωτ. 2759/22], είχε τη στήριξη του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας και του Αθλητικού Οργανισμού Σπάτων – Αρτέμιδος, την αρωγή του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν και διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Αρτέμιδος Αριστόμαχο και το Δάσκαλο Ιορδάνη Σταυρίδη.

Στη διοργάνωσε συμμετείχαν οι σύλλογοι του Ε.Π.Ο.Σ., ΑΣ Αμαλιάδας «Χρυσός Τίγρης», ΑΣ Πάτρα «Λόχαν», ΑΣ Πύργου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ», ΑΣ Ηλιούπολης «ΑΝΕΜΟΣ», ΑΣ Αρτέμιδας «Αριστόμαχος», ΑΣ Βύρωνα «Λευκός Λωτός», ΑΣ «Λευκό Άλογο», ΑΣ Νέας Σπύρνης «Ουράνιος Δράκος» και ΑΣ Θεσσαλονίκης «Αληθινή Ατραπός» με 140 αθλητές και αθλήτριες, όλων των ηλικιών και όλων των κατηγοριών.

Πριν την έναρξη των αγώνων μίλησαν η Γεν. Γραμματέας του Α.Σ. Αριστόμαχος, Ελένη Γενναίου, ο Πρόεδρος του ΕΠΟΣ Κύριος Σταυρίδης Ιορδάνης, ο πρόεδρος της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. Κύριος Αδόργιαστος Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Γ.Σ.Κ.Φ. Κύριος Σταμούλης Λάμπρος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος Κύριος Πάσχος Γιώργος και ο Αντιδήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος Κύριος Σερέτης Χρήστος.

Με τη παρουσία τους στήριξαν την διοργάνωση, ο Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος Μπαϊρακτάρης Γιώργος, η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Φράγκου, η Επικεφαλής – Δημοτική Σύμβουλος της Παράταξης ΑΝΑΣΣΑ Κυρία Άννα Ραφτοπούλου και ο Κύριος Παπαβασιλείου Σπύρος, Γ.Γ. Του ΕΠΟΣ.

Όπως ήταν φυσικό από την διοργάνωση δεν μπορούσε να απουσιάσει ο Σύλλογος Σαολίν Αμαλιάδας «Χρυσός Τίγρης», με τους αθλητές μας να  διαγωνίζονται επάξια κατακτώντας 3 Χρυσά,3 Ασημένια και ένα Χάλκινο μετάλλιο.

Αναλυτικά η αγωνιστική ομάδα του Χρυσού Τίγρη Αμαλιάδας κατέκτησε:

Παμπαίδες 9 -12 Μέσο Επίπεδο

  • Δούλος Γιάννης – Ασημένιο

Παμπαίδες 9 -12 Πλατύ Στραβό Σπαθί

  • Δούλος Γιάννης – Χάλκινο

Νεανίδες 16 -18 Μέσο Επίπεδο

  • Τσαούση Νεφέλη – Χρυσό

Νεανίδες 16 -18 Στραβό Σπαθί

  • Τσαούση Νεφέλη – Χρυσό

Άντρες 18+ Κοντάρι

  • Νικολόπουλος Ανδρέας – Χρυσό

Ομαδικό Σαολίν Ρόου Τσουάν

  • Νικολόπουλος Ανδρέας – Ασημένιο
  • Καναβός Διονύσιος – Ασημένιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ