Home Αθλητικά Σάκης Τσιώλης: «Ο Πανηλειακός είναι κομμάτι της ζωής μου…»

Σάκης Τσιώλης: «Ο Πανηλειακός είναι κομμάτι της ζωής μου…»

0

Ο Σάκης Τσιώλης ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Πανηλειακό όσο λίγοι, παρουσίασε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Πύργου το βιβλίο το οποίο έχει γράψει με το γιο του Βαγγέλη Τσιώλη με τίτλο «Επίλυση αγωνιστικών προβλημάτων».  Το βιβλίο αποτελείται από 3 ενότητες. Η πρώτη ονομάζεται «Ολική προσέγγιση προπονητικής» και θέτει τις βασικές αρχές μέσα στα οποίες πρέπει να δομείται μία προπονητική μονάδα. Στη δεύτερη ενότητα με τίτλο «Προβλήματα και λύσεις» αναλύονται και παρουσιάζονται ολόκληρες προπονητικές μονάδες βασισμένες σε προβλήματα που είχε διαπιστώσει μέσα από τα παιχνίδια. Στην τρίτη ενότητα παρατίθεται ένα χρηστικό ασκησιολόγιο για τον εμπλουτισμό της προπόνησης. Το ασκησιολόγιο αφορά συγκεκριμένες ενότητες του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού όπως passing game, μετάβαση, τελειώματα, τεχνική-νοητικές ασκήσεις και τακτική.

«Στον Πύργο έχω  μόνο φίλους….»

Στην εκδήλωση της Παρασκευής σύντομο χαιρετισμό είχε ο Βαγγέλης Τσιώλης, ενώ κύριος ομιλητής ήταν ο Σάκης Τσιώλης ένα άτομο που έχει αφήσει τη σφραγίδα του στον Πανηλειακό τόσο σαν ποδοσφαιριστής (1993- 1996) όσο και ως προπονητής (2000 και 2001-2004). «Στον Πύργο έχω  μόνο φίλους και ασφαλώς ο Πανηλειακός είναι  κομμάτι της ζωής μου. Οι στιγμές που πέρασα δεν ξεχνιούνται και μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχω όταν έρχομαι στην Ηλεία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής.

«Αναφορά σε τρεις ανθρώπους…»

Ο Σάκης Τσιώλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, έκανε ειδική αναφορά σε τρεις ανθρώπους που  πλέον δεν βρίσκονται στη ζωή. Ο λόγος για τον Αλέξη Κόρδα πρώην πρόεδρο της ομάδας του Πανηλειακού, τον Αντώνη Γεωργιάδη  τον οποίο ο Τσιώλης είχε προπονητή και τον δημοσιογράφο Κώστα Αργυρακόπουλο.

Παρουσίες

Στην παρουσίαση του Σάκη Τσιώλη το παρών  έδωσαν μεταξύ άλλων ο  Αντιπεριφερειάρχης  Αθλητισμού Δημήτρης  Νικολακόπουλος, ο Γαβρίλης Λιατσής πρώην Δήμαρχος Πύργου, ο Φάνης Παπαδόπουλος πρώην γεν. αρχηγός στον Πανηλειακό, ο δικηγόρος Νίκος  Χηνόπουλος, αρκετοί προπονητές  από τον Πύργο και την Ηλεία γενικότερα, φίλαθλοι  ενώ συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Θέμης Μαντάς.

Exit mobile version