Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛαμπερή βραδιά για τον Πανηλειακό

Λαμπερή βραδιά για τον Πανηλειακό

Οι «ερυθρόλευκοι» βραβεύτηκαν από τον Δήμο Πύργου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Μεγάλες στιγμές έζησε χθές βράδυ η ομάδα του Πανηλειακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» τιμήθηκαν από τον Δήμο Πύργου στην κεντρική πλατεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  Ηλείας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Σε μια λαμπερή εκδήλωση παρουσία πλήθος κόσμου και με τη συναυλία με τους Stavento και την Ήβη Αδάμου να δίνει  ξεχωριστό χρώμα, η ομάδα του Πύργου πραγματικά αποθεώθηκε ενώ από όλους τονίστηκε πως υπάρχει οι δυνατότητες για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τάκης Αντωνακόπουλος : «Ο Πανηλειακός κομμάτι της ιστορίας της πόλης…»

Στην εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος. ««Σαν πόλη όμως το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλές επιτυχίες. Η ομάδα μας, ο Πανηλειακός ανέβηκε κατηγορία. Ένα άλλο Πυργιωτόπουλο, ο Αρίων Κολιτσόπουλος πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Ελληνορωμαϊκής πάλης. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Η ζωή είναι ένας αγώνας και πρέπει και σεις να αγωνίζεστε για να κατακτήσετε τη γνώση και τους στόχους σας. Η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας, που πρέπει όλοι να πάρετε το μετάλλιο της επιβράβευσης και της νίκης, γιατί είστε όλοι οι νικητές της ζωής!».

Κώστας Ντάβαρης  :  «Ο Δήμος αρωγός στην όλη προσπάθεια…»

Ολιγόλογος και εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης. «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ο δρόμος ασφαλώς δεν ήταν εύκολος αλλά τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Σε αυτή την προσπάθεια ο Δήμος ήταν αρωγός και τον ευχαριστώ για αυτό και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Αντωνακόπουλο».

Οι βραβεύσεις

Η  προχθεσινή βραδιά περιείχε  και βραβεύσεις σε άτομα που έχουν βοηθήσει τον Πανηλειακό τόσο τη φετινή περίοδο αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Καταρχήν ο Πανηλειακός βράβευσε τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο. Παράλληλα  ο  Δήμαρχος Πύργου,  οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Παιδείας και Αθλητισμού, Γιάννης Αργυρόπουλος, Γιάννης Πλεμμένος και Γιάννης Αργυρόπουλος, και η πρόεδρος του ΔΟΠΠ Μαριάννα Σταθοπούλου, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στο διοικητικό και προπονητικό δυναμικό της ομάδας, Κώστα Ντάβαρη, Ανδρέα Νικολακόπουλο, Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, Θεόδωρο Βαγγόπουλο, Σάκη Θεοδωρακόπουλο, Αλέκο Μπρη, και ο κ. Αντωνακόπουλος παρέδωσε το βαρύτιμο κύπελλο επιβράβευσης της ανόδου και μετάλλια στους παίκτες. Παρόντες ήταν και οργανωμένοι φίλοι της ομάδας που άναψαν πολλά καπνογόνα και έδωσαν κι αυτοί το δικό τους «χρώμα» στην εκδήλωση. Όλοι οι συντελεστές της ομάδας ευχαρίστησαν τον κ. Αντωνακόπουλο και τον Δήμο Πύργου, τόσο για τη βράβευση όσο και για όλη τη διαρκή στήριξη που λαμβάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ