Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠέλοπας Πύργου: Αποχώρηση Νίκου Δαβουρλή

Πέλοπας Πύργου: Αποχώρηση Νίκου Δαβουρλή

Δεν συνεχίζει στον Πέλοπα Πύργου ο Νίκος Δαβουρλής, ο οποίος εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση. Αναλυτικά το κείμενο  έχει ως εξής : « Ένας μεγάλος αλλά και υπέροχος κύκλος 3 ετών ήρθε η ώρα να κλείσει.

Μετά από πολύ σκέψη πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα του Πέλοπα Πύργου. Ήταν μια υπέροχη διαδρομή, που θέλω να πιστεύω πως μας έκανε όλους σοφότερους και πιο γεμάτους σαν μέλη μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και ως ανθρώπους.

Αυτά τα 3 ξεχωριστά χρόνια ο μεγάλος μου στόχος ήταν μέσα από σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα να αλλάξουμε επίπεδο σαν ομάδα και να ανταποκριθούμε στις απαιτητικές συνθήκες τις Α’ Κατηγορίας και νομίζω πως τα καταφέραμε.

Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνεργαστήκαμε αυτά τα τρία χρόνια και πρώτα από όλους τους ποδοσφαιριστές μου, που με σεβάστηκαν, με έκαναν να νιώθω πολύτιμος για αυτούς και τελικά πολύ περήφανο σαν προπονητή αλλά κυρίως σαν άνθρωπο.

Είστε άξιοι συγχαρητηρίων γιατί αποδείξατε πως μπορεί μια παρέα φίλων (αφιλοκερδώς)να κάνει τόσο σπουδαία πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σας έλεγα συνεχώς πως είστε μάγκες και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε τώρα, ούτε ποτέ…

 Επιπλέον ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την διοίκηση που πορευτήκαμε μαζί, κάνοντας όλες τις επιθυμίες μου πραγματικότητα και αποδεικνύοντας έμπρακτα την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου αυτή την τριετία (ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΛΤΣΟΣ & ΜΑΚΗΣ ΚΌΚΚΑΛΗΣ) που ήταν δίπλα μου και παίρνοντας από όλους κάτι, με βοήθησαν να γίνω καλύτερος.

Εύχομαι  στην ομάδα του Πέλοπα Πύργου ότι καλύτερο για την συνέχεια, γιατί είναι μια από τις ομάδες που αξίζει την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας αλλά και των αρμοδίων οργάνων που σχετίζονται με τον αθλητισμό του Πύργου.

Με εκτίμηση,

Νίκος Δαβουρλής»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ